HTC Desire 510 – un telefon decent din toate punctele de vedere

Mulţi dintre noi ne dorim un telefon cât mai performant care să ne permită o conexiune rapidă la internet cu viteze superioare, o rulare foarte bună a diferitelor aplicaţii şi, nu în ultimul rând, pe partea de multimedia, cât mai bune specificaţii. Ar fi ideal dacă aceste cerinţe s-ar regăsi în cadrul unui smartphone cu un preţ accesibil. În acest sens, HTC Desire 510 reprezintă o variantă plauzibilă şi poate de nerefuzat pentru mulţi dintre noi. Dacă v-au impresionat specificaţiile tehnice şi performanţele acestui telefon, cu siguranţă vă va impresiona şi preţul de aproximativ 809 lei(verifică preț actualizat). Trebuie să mai cunoaşteţi şi faptul că acest telefon mai dispune de tehnologia HTC Connect DLNA pentru redare media în flux wireless de pe telefon pe un televizor sau computer compatibil HTC Connect.

Telefonul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

În ceea ce priveşte designul, aşa cum ne-au obişnuit cei de la HTC în ultima perioadă, ni se oferă un aspect premium şi o durabilitate vizibilă dată de plasticul alb texturat de bună calitate şi a colţurilor frumos rotunjite. Ecranul Touchscreen de 4.7 inch ce îmbunătăţeşte aspectul imaginilor şi unghiurilor de vizibilitate, împreună cu o greutate de numai 158 grame, oferă o portabilitate bună şi un aspect premium ce reliefează eleganţa şi echilibrul. De menţionat este şi faptul că îţi poţi personaliza ecranul de pornire fie cu reţele sociale, surse de ştiri sau de divertisment preferate.

Poze cu telefonul

HTC Desire 510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu toate că este un telefon accesibil, asta nu înseamnă că performanţele acestuia sunt scăzute, ci dimpotrivă. Procesorul Quad Core Qualcomm Snapdragon, cu o frecvenţă de 1.2 GHz, este caracterizat de performanţe superioare şi un consum mic de energie. Acesta ajută la rularea mai multor aplicaţii în acelaşi timp şi încărcarea rapidă a paginilor web, ori rularea fişierelor audio-video fără întreruperi.

În ajutorul procesorului vine şi memoria RAM generoasă de 1 GB, iar pentru a stoca diferite date, informaţii, filme, poze, te poţi ajuta de memoria internă de 8 GB şi de un card microSD de până la 128 GB. Pe partea de conectivitate, dispune de reţeaua 4G, ceea ce oferă viteze superioare de conectare la internet şi un download foarte bun.

De menţionat că acest aspect poate să depindă foarte mult şi de operatorul de telefonie mobilă. Pentru a te conecta mai uşor la internet, la alte reţele din apropiere, dispune de tehnologia Wireless 802.11 b/g/n, iar pentru a te conecta la un alt device te poate ajuta microUSB-ul 2.0 şi Bluetooth-ul v4.0.

Pe de altă parte, dacă vei dori să imortalizezi cele mai frumoase amintiri, camera principală cu o rezoluţie de 5.0 MP este suficientă, pe când cea secundară de 0.3 MP s-ar putea folosi pentru selfie-uri alături de cei dragi. Mesageria standard şi e-mailul sunt încă o opţiune pentru a comunica mai uşor cu cei din jur.

Pe partea de multimedia vine cu un radio FM încorporat şi o capacitate de a reda o varietate mare de fişiere video şi audio. Dintre cele video poate reda 3gp, .3g2,.wmv,.avi, iar cele audio aac,. Amr,. Ogg,. Mp4a,.mp3,.wma. Chiar dacă are caracteristici bune, durata de convorbire şi de aşteptare este de 17, respectiv 646 ore, întrucât bateria Li-Ion are o capacitate de 2100 mAh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • procesor Quad Core,
  • sunet clar

Contra

  • camera principală nu are flash

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Display - 8.4
Performanțe - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

HTC Desire 510 este un smartphone cu un preț accesibil, ce impresionează prin designul elegant, dar și prin funcționalitatea sa.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.