HTC DESIRE 320 – smartphone-ul HTC accesibil

HTC DESIRE 320 este unul dintre modelele cele mai accesibile de la HTC, fiind potrivit pentru cei cărora le place spiritul și designul HTC. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 599 lei(verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Punctele forte ale smartphone-ului sunt designul prietenos cu marginile rotunjite și  fluiditatea în aplicații. La puncte slabe ar fi de trecut ecranul cu rezoluție mai mică și autonomia redusă. Situația nu este însă chiar atât de rea. Per ansamblu, smartphone-ul face față cu succes utilizării zilnice. Cu siguranță nu avem de-a face cu un model super performant, dar acesta își face foarte bine treaba pentru o persoană care are nevoie de funcțiile standard ale unui astfel de dispozitiv.

Telefonul poate fi găsit și în oferta magazinelor Evomag și Quickmobile.

Modelul are dimensiunile de 67.79 x 132 x 10.5 mm și o greutate de 145 de grame, fiind destul de subțire și ușor. Ecranul este perfect plat și nu este prevăzut cu un buton Home extern. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate, plăcut la atingere. Aceasta este disponibilă pe gri închis. Aspectul general este unul elegant.

Poze cu telefonul

HTC DESIRE 320

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul foarte simplu, având diagonala de 4.5 inch și fiind de tip TFT. Rezoluția este de 480 x 854 pixeli. Touch-ul funcționează destul de bine.

În ceea ce privește performanța, smartphone-ul este dotat cu un procesor MTK6582M Quad Core de 1.3 GHz, acesta oferind o fluditate ridicată. Randamentul bun este susținut și de memoria RAM de 1 GB. Capacitatea de stocare internă este de 8 GB și poate fi extinsă până la 32 GB printr-un card microSD. Modelul folosește sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Smartphone-ul se mișcă foarte bine în orice activitate.

Trecând la partea multimedia, sunt de remarcat în primul rând cele două camere foto. Camera foto principală, plasată pe spate, are rezoluția de 5 MP, iar cea secundară plasată frontal are rezoluția de 0.3 MP. Rezoluția video este de 1080p. Camera principală este prevăzută cu blitz. Apoi, sunetul este unul puternic atât pe difuzor, cât și la căști.

Modelul recunoaște o serie largă de formate audio-video, așa că vei putea urmări videoclipuri și asculta muzică de tot felul. De asemenea, vei putea deschide fotografii în diverse formate, preluate de pe PC. Ai la dispoziție și funcția de Radio FM. Printre funcțiile disponibile se mai numără GPS-ul, accelerometrul și G-senzor.

Vei putea conecta smartphone-ul la PC prin intermediul unui cablu micro USB. Pentru transferul de fișiere poți folosi tehnologia Bluetooth. Conexiunea la internet se poate stabili prin GPRS sau Wireless.

În ceea ce privește autonomia, aceasta nu este tocmai ideală. Bateria folosită este una Lithium Polymer de 2100 mAh. Dacă vrei să stai conectat la internet pe tot parcursul zilei, va trebui să ai încărcătorul la îndemână.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • MicroSD,
  • pret mic,

Contra

  • rezoluția putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.8
Display - 7.3
Performanțe - 7.4

7.5

O alegere accesibilă

HTC DESIRE 320 este un smartphone accesibil, cu un design plăcut, ce se descurcă destul de bine și poate fi oferit ca și cadou persoanelor dragi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.