Honor Magic6 Lite – lansat în România! Smartphone-ul cu display Anti-Drop!

Honor își îmbogățește seria Magic, cu noul smartphone Magic 6 Lite, stabilind un nou standard pentru smartphone-urile mid-range din industrie.

„Suntem încântați să vă prezentăm HONOR Magic6 Lite, un smartphone care nu numai că depășește limitele inovației, dar redefinește și experiența de utilizare”, declară George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd. „De la un display excepțional și un sistem de camere foto performant, până la durabilitatea și performanța hardware remarcabilă, HONOR Magic6 Lite reprezintă cu adevărat dedicarea noastră de a crea o nouă lume inteligentă.”

Magic6 Lite vine cu un display ce folosește tehnologia Ultra-Bounce Anti-Drop, oferindu-i o rezistență excepțională la șocuri și o durabilitate remarcabilă. Display-ul utilizează o tehnologie avansată de amortizare, cu ajutorul unor materiale nou dezvoltate, ce duce la o creștere a capacității de absorbție a șocurilor cu până la 1,2 ori. Telefonul este certificat de SGS, cu Five Star Overall Drop Resistance.

Honor Magic6 Lite vine cu un display AMOLED de 6,78 inch, curbat pe margini.

La interior vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 6 Gen1, cu o creștere de 35% a performanțelor GPU și o creștere de 40% a eficienței CPU, permițând productivitate și divertisment fără întreruperi.

Vine cu un ansamblu triple camera, ce include: un senzor principal de 108 MP, cu f/1.75, un senzor ultra-wide de 5 MP cu un câmp vizual de 110° și un senzor macro de 2MP, cu o distanță minimă de focalizare de 4 cm.

Echipat cu o baterie de 5300 mAh, smartphone-ul asigură o autonomie de până la 2 zile de utilizare intensă. Mai mult, device-ul primește distincția DXOMARK Battery Gold Label pentru bateria sa.

Abia aștept să îl primesc la test și să îl punem la treabă pentru a vedea cât este de rezistent și cum se descurcă camera lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.