Aspirator cu sac Gorenje VCK 1611 R

Îți dorești un aspirator ieftin, dar care să îți facă locuința lună în câteva minute? Atunci cu siguranță aspiratorul cu sac Gorenje VCK 1611 R ar putea fi o variantă potrivită. Vine la un preț de aproximativ 156 lei (verifică preț actualizat)un preț mai mult decât decent având în vedere felul în care arată, și eficiența de care dă dovadă.

Din punct de vedere al designului, pot spune că se bucură de un aspect plăcut, este disponibil pe culoarea roșu, ce se împletește în mod armonios cu o nunață de gri.

Poze cu aspiratorul cu sac Gorenje VCK 1611 R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Gorenje VCK 1611 R este un aspirator cu sac, ce are o putere de aspirare de 330W, ceea ce înseamnă că nu va trebui  să efectuați mișcări repetate pentru a curăța perfect pardoseala și covorul. Are un sac de hărtie, cu o capacitate de colectare de 2,2 l, suficient cât să puteți aspira o suprafață generoasă. Ceea ce este foarte important este că modelul acesta de aspirator dispune de un semnal luminos ce vă avertizează atunci când sacul s-a umplut și trebuie golit.

Greutatea sa este de doar 3,6 kg, ceea ce îl face ușor de transportat atunci când faceți curățenie, iar dimensiunile destul de mici de 338 x 285 x 220(W x D x H) îl fac să fie destul de ușor de strecurat într-un colț, fără să ocupe prea mult spațiu. Din păcate nu are filtru HEPA, însă acesta este prezent la aspiratoarele cu un preț mult mai mare decât acesta, prin urmare nu aveți de ce să fiți dezamăgiți.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț convenabil
  • eficiență,

Contra:

  • poate că era mai bine să fie un aspirator fără sac

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Gorenje VCK 1611 R este un aspirator cu sac, ce oferă eficiență la un preț extrem de atractiv.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.