Gorenje VCEC03ZRCY – aspiratorul fără sac cu filtru HEPA

Dacă îți dorești să scapi de problema schimbării sacilor de aspirator și împrăștierii prafului, un model fără sac este extrem de util. Acesta are un recipient din plastic ușor de curățat și trebuie golit rar, așa că nu vei mai avea bătăi de cap. Gorenje VCEC03ZRCY este un aspirator fără sac accesibil, dotat în plus cu filtru HEPA, așa că prezintă toate argumentele de achiziție. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 591 lei (verifică preț actualizat). Este un aspirator fără sac foarte util, care te poate ajuta să schimbi curățenia așa cum o știai. Fără a mai fi nevoie să schimbi sacii și să îi cureți, vei scăpa de problema împrăștierii prafului și vei păstra un mediu mai sănătos. La acest lucru va contribui foarte mult și filtrul HEPA avansat.

Apsiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Modelul are un design modern disponibil pe roșu, iar carcasa este alcătuită dintr-un plastic rezistent și arată foarte calitativ. Pe partea frontală se remarcă recipientul pentru praf de mari dimensiuni, acesta fiind transparent și oferind o vizibilitate bună asupra nivelului de umplere.  Butoanele pentru control se găsesc la baza recipientului și sunt ușor de apăsat cu piciorul, iar derulatorul pentru cablu este automat. Tubul telescopic este metalic, iar mânerul este lung și îți permite să ajungi în zonele greu accesibile. Pentru aspirare ai la dispoziție o perie universală și una turbo pentru o putere de acoperire mai mare. Modelul are dimensiunile de 42 x 28 x 29.5 mm și o greutate de 4.6 kg, așa că îi vei găsi loc repede în debara sau într-un spațiu îngust.

Poze cu aspiratorul

Gorenje VCEC03ZRCY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul are o putere de 1000 W și o putere de aspirare de 220 W, cu o capacitate de colectare de 1.7 litri, aceasta fiind una foarte bună. Cablul are o lungime de 7 m, iar suprafața de aspirare este de 19 metri, astfel că libertatea de mișcare este foarte mare și nu va trebui să schimbi des prizele.

Aspirarea se face pe baza unui sistem ciclonic care funcționează în doi pași este compartimentat corespunzător. Spre deosebire de aspiratoarele obișnuite care depozitează praful direct în sac, în cazul de față praful este depozitat mai întâi în recipient și trimis apoi în compartimentul ciclonic, acolo unde este separat de aer. Atunci când se umple, curățarea recipientului se face foarte ușor, acesta fiind din plastic și facilitând curgerea prafului în coșul de gunoi fără a se mai împrăștia.

Modelul beneficiază și de o funcție Soft Start pentru pornirea înceată a motorului, putând de asemenea să setezi nivelul de putere. Funcționarea este silențioasă și nu îți va face probleme.

Aspiratorul este dotat cu un filtru HEPA, așa că asigură o curățare foarte eficientă  și sănătoasă. Emisia de praf este foarte redusă, iar particulele de praf sunt filtrate în detaliu. Prin urmare, sistemul este foarte util mai ales pentru persoanele alergice și copii, calitatea aerului fiind îmbunătățită.

Păreri pro şi contra

Pro

  • recipient de colectare cu capacitate mare
  • sistem ciclonic de aspirare
  • putere bună
  • filtru HEPA

Contra

  • puterea mai mică raportată la capacitatea recipientului și restul dotărilor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 8.8
Accesorii - 8.7
Greutate - 8.7

8.7

O alegere eficientă

Gorenje VCEC03ZRCY este un aspirator dotat cu filtru HEPA, ce își face treaba destul de bine și pentru care vei plăti un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 2.89 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.