Google Wallet – serviciul prin care puteţi trimite bani pe mail

google wallet

Google a pregătit un nou serviciu pentru utilizatorii de Gmail, un serviciu care cu siguranţă va fi pe placul lor. Informaţia a fost publicată pe Google Commerce Blog.

Este vorba despre posibilitatea de a ataşa banii în e-mailul trimis către alte persoane. Dacă până acum puteam ataşa documente sau poze în e-mailuri, iată că mai nou vom putea trimite prietenilor şi bani. În felul acesta datoriile vor putea fi plătite mai uşor, fără a mai fi nevoie să pierdeţi timpul să vă întâlniţi cu pers respectivă şi de ce nu să vă împrumutaţi prietenii la nevoie.

Primul pas este să vă faceţi cont Google Wallet atât voi cât şi persoana căreia îi trimiteţi banii. Următorul pas, îi trimiteţi un mesaj prin Gmail cu ataşament, pentru ca suma respectivă să fie retrasă direct din contul vostru.

Pentru cei ce fac transfer direct din contul bancar, acest serviciu va fi gratuit, iar pentru cei ce utilizează cardul de credit va fi contra cost.

Deocamdată Google Wallet este prea puţin folosit, dar cu siguranţă compania va încerca o îmbunătăţire a strategiei de promovare a acestui serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.