Google Pixel 3XL – cum arată și cu ce specificații vine noul flagship

pixel 2xl

Așa cum bănuiam, Google alege să păstreze o singură cameră și pentru noua generație Pixel 3XL, iar primele imagini postate pe internet confirmă acest aspect. Google a dovedit până în prezent că telefoanele nu au nevoie de 2 sau de 3 camere cu nu știu câți MP pentru a realiza fotografii extraordinare. Un singur senzor foto cu un soft bine optimizat poate duce la rezultate excelente.

Și dacă nu mă crezi, urmărește review-ul lui Google Pixel 2XL și vei înțelege despre ce vorbesc. Poate că nu este cel mai aspectuos telefon, însă când vine vorba de cameră, dă clasă multor flagshipuri lansate anul acesta.

Revenind la Pixel 3XL, imaginile de tip hands-on confirmă zvonurile potrivit cărora, noua generație păstrează aceleași linii simple, caracteristice lui Google. Telefonul vine cu notch, bretonul copiat de la iPhone X de majoritatea producătorilor anul acesta. E adevărat, Google optează pentru un notch ceva mai îngust și mai finuț. Ținând cont de display-ul generațiilor anterioare, este foarte posibil ca și noul telefon să beneficieze de un ecran OLED.

Pe spate se observă un senzor foto cu un LED flash. Totodată se pare că anul acesta Pixel 3XL va avea spatele din sticlă. Oare acest aspect aduce și încărcarea wireless pentru noul flagship Google?

În ceea ce privește specificațiile smarphone-ului, Pixel 3XL vine cu ce este mai bun:
– procesor Qualcomm Snapdragon 845, octa-core,
– 4 sau 6 GB de RAM și 64 sau 128 GB spațiu de stocare,
– NFC, deblocare facială 3D,
– Android P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.