Google Pixel 3 și Pixel 3 XL concept-design și specificații!

Anul trecut, Google Pixel 2 a fost lansat cu un aspect ratio clasic, 16:9, în timp ce Google Pixel 2 XL venea cu un aspect ratio 18:9, aliniindu-se la trendul flagshipurilor de top. Deși este încă devreme să discutăm despre design-ul și specificațiile lui Google Pixel 3 și Pixel 3XL, deja au apărut zvonuri, potrivit cărora Google va lansa ambele telefoane cu un aspect ratio de 18:9.

google pixel 2 concept

Potrivit celor de la Concept Creators, Pixel 3 va avea margini foarte slim, iar ecranul va acoperi aproape în totalitate partea frontală. De această dată vom avea de-a face cu un telefon mult mai elegant față de modelele predecesoare. Spatele terminalelor mobile va fi în continuare în două nuanțe, pe alb, negru, albastru și roșu. Spatele pare a fi în mare parte metalic, mai puțin partea ce găzduiește camera, ce pare a fi realizată din sticlă.

Din imagini se pare că telefoanele vor veni cu două speakere, poziționate în partea frontală, superioară și cea inferioară a dispozitivelor.

google pixel 2 concept

Terminalele mobile vor veni echipate cu un chipset Snapdragon, cel mai probabil un Snapdragon 845, 6 GB de RAM și 64 GB capacitate de stocare. În ceea ce privește camera, se pare că Pixel 3 XL ar urma să primească o cameră duală, deși mă cam îndoiesc. Google a demonstrat că se pot obține fotografii excelente chiar și cu o singură lentilă.

Butonul de Power găzduit pe lateralul telefoanelor va avea și de această dată o altă textură și o altă nuanță față de cea a telefonului, ceea ce îl va face ușor de accesat. Senzorul de amprentă se va regăsi tot pe spatele telefonului și va fi poziționat astfel încât să fie la îndemâna utilizatorului.

Deocamdată n-aș putea spune că mă dau spate micile îmbunătățiri. Eu totuși cred că Google va paria anul acesta pe Inteligența Artificială și nu ar greși deloc. În 2017 am văzut multe smartphone-uri cu specificații extraordinare. Cred că 2018 va fi anul în care terminalele mobile vor face un nou salt. Inteligența artificială este viitorul și sunt tare curioasă să văd ce ne rezervă brandurile de top la MWC anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.