Google a anunțat noile Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro!

Google a lansat noile Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro!

Noile telefoane realizate acum din materiale reciclabile, au un design mai fin, păstrând cumva aceeași amprentă a generației anterioare, astfel încât să se diferențieze de concurență. Pixel 8 este ceva mai mic față de Pixel 7, cu o diagonală de 6,2 inch și are un ecran cu 42% mai luminos. Cu spatele din sticlă lucioasă, telefonul este disponibil în 3 nuanțe: Rose, Hazel și Obsidian.

Pixel 8 Pro în schimb are un ecran de 6,7 inch, spatele din sticlă mată și vine în 3 nuanțe: Porcelain, Bay și Obsidian. Ambele telefoane au acum rata de refresh maximă de 120 Hz.

La interior, telefoanele vin echipate cu noul cip proprietar Tensor G3, mai puternic și mai capabil. Pixel 8 Pro echipat cu 12 GB de RAM și 128 GB/256 GB/512 GB și 1 TB stocare internă, iar Pixel 8 vine cu 8 GB RAM și 128 sau 256 GB memorie.

Pe parte de AI, noutățile curg, căci apare Audio Magic Eraser, ce permite acum eliminarea sunetelor deranjante de pe fundal(ex. gângureala unui bebeluș, iar pe fundal se aude lătratul unui câine). În plus modelul Pro este capabil acum să măsoare temperatura obiectelor. Opțiunea Magic Eraser este și ea îmbunătățită. Acum vei putea muta obiectele din fotografii, astfel încât să faci încadrarea după cum îți dorești, vei putea aduce modificări fotografiilor, astfel încât toate persoanele din fotografie să iasă așa cum trebuie.

Camerele telefoanelor au fost și ele îmbunătățite. Pe lângă îmbunătățirile aduse calității fotografiilor și clipurilor video, acum și instrumentele de editare devin mai complexe.

Față de generația anterioară, camera lui Pixel 8 Pro se descurcă mai bine acum în condiții slabe de luminozitate, în timp ce camera frontală are acum și focalizare automată.
În privința lui Pixel 8, se plusează cu o nouă lentilă ultrawide, pentru focalizarea macro.

Telefoanele Google vor primi 7 ani suport de software și actualizări de Android, mai mult decât orice alt telefon din piață.

Preț

Prețul lui Pixel 8 ajunge la 699$, iar al lui Pixel 8 Pro la 999$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.