Gecko – gadgetul care îţi face smartphone-ul mai deştept

gecko

Cu  toţii ne dorim telefoane din ce în ce mai deştepte, şi suntem dispuşi să facem tot felul de upgradeuri, doar pentru a ne bucura de aplicaţii mai bune sau de performanţe mai mari.

Gecko este un dispozitiv, ce ar putea aduce aceste îmbunătăţiri terminalului tău mobil. Cum funcţionează? Ei bine Gecko este un mic device, dezvoltat în India, ce se conectează la telefon prin bluetooth. Îl poţi folosi pe post de telecomandă pentru a face fotografii atât cu telefonul, cât şi cu DSLR-ul, fără a mai ruga pe altcineva să facă lucrul acesta pentru tine.

dslr gecko

Poţi schimba melodia printr-un simplu click, să trimiţi date despre locaţia în care te afli sau să porneşti alte aplicaţii fără ca măcar să te atingi de smartphone-ul tău. Ai uitat unde ţi-ai lăsat telefonul? Nici o problemă, Gecko te ajută să îl găseşti cât ai clipi. Scapă de hoţi cu Gecko! Îţi va trimite pe telefon o avertizare, oridecâte ori cineva deschide uşa, prin urmare vei şti tot ce mişcă în jurul tău.

gecko te atenţionează când se deschide uşa

Poţi monitoriza cu uşurinţă medicaţia celor dragi, în felul acesta vei şti dacă nu şi-au luat pastilele la timp.

Gecko Pillbox

Poţi găsi orice obiect pierdut pe o rază de aproximativ 30 de metri. Momentan însă proiectul este doar în fază de concept, echipa ce a dezvoltat acest proiect având nevoie de aproximativ 50.000 $ pentru a produce aceste mici „jucării”. Pentru acest lucru au început precomenzile şi în mai puţin de 3 săptămâni s-a strâns suma de 58.000 $, ceea ce înseamnă că până la Crăciun proiectul se va realiza, iar primii posesori ai gadgetului vor intra în posesia lui. Pentru cei ce se grăbesc să dea comandă, dispozitivul costă 20$. Aşteptăm cu interes să testăm interesanta „jucărie”.

Pentru precomenzi puteţi accesa indiegogo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.