Gearbest aniversează 3 ani și îi serbează prin promoții atractive

gearbest

În doar câteva zile Gearbest.com va aniversa 3 ani de activitate, iar astăzi începe să-și facă încălzirea pentru marele eveniment. Campania va avea loc între perioada 9 – 20 martie și va fi împărțită în 3 etape:

Prima etapă este cea de antrenament și va avea loc înaintea aniversării oficiale, mai exact între 9 și 14 martie.

Cea de-a doua etapă, este cea de aniversare a celor 3 ani de existență și are loc între 14 și 18 martie. În această perioadă, chinezii pun la bătaie produse ale brandurilor de top, cu reduceri ce vor urca până la 70%. Vor intra peste 20 de categorii de produse la reducere.

Cea de-a treia etapă are loc pe data de 20 martie și este considerat a fi evenimentul After-party. Pentru acest val, vor fi puse la bătaie produse cu prețul începând de la 0,99$.

Așadar vom avea o perioadă de 11 zile cu promoții aniversare la o gamă bogată de produse, de la smartphone-uri, tablete și până la gadegt-uri inedite.

Pe lângă produsele aflate la promoție, vor mai fi și cupoane de reduceri, concursuri cu premii interesante, chiar și două GIVEAWAY-uri, unul va avea ca premiu un smartphone One Plus 3, iar celălalt un DJI Phantom 4.

În fiecare zi începând cu orele 16:00, se vor pune la bătaie 8 produse cu prețuri speciale. Se vor organiza loterii cu premii interesante, din mai multe categorii de produse. Se va mai organiza și un joc denumit ”Birthday Cake Game”, cu reguli simplu de urmat din pagina de concurs. Pentru a participa la concursuri, utilizatorul trebuie să fie logat în contul creat pe Gearbest, iar pentru extra șanse de câștig, va trebui să folosească și rețelele de socializare.

gearbest

Pe lângă jocurile menționate mai sus, vor mai fi și altele interesante. De pildă pentru anumite comenzi, ce vor depăși 60$, se vor putea comanda anumite produse pentru care prețul final va fi de 3,33 $.

Ce îmi place la această promoție este diversitatea. Cei de la Gearbest vin cu mai multe idei creative, astfel încât să își atragă o popularitate cât mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.