Galaxy S9 și S9 Plus – așa vor arăta noile telefoane

În mai puțin de o lună, Samsung va lansa noua generație de smartphone-uri din seria Galaxy și cu toate că nimeni nu se așteaptă la diferențe spectaculoase față de flagshipul lansat anul trecut, iată că fotografiile ce dezvăluie cum va arăta noul Galaxy S9, stârnesc un val mare de interes. Asta deși sud-coreenii nu au confirmat momentan informațiile.

Evan Blass, de la Venture Beat, cunoscut deja pentru faptul că reușește să obțină în exclusivitate informații despre cele mai noi terminale mobile, înainte de lansarea lor oficială, posta zilele trecute o imagine cu noile Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Exact cum anticipasem, noile deviceuri par a fi destul de similare cu generația anterioară. Ciudat este faptul că lateralele din jurul panoului Infinity Display sunt ceva mai groase. Totuși este posibil ca imaginile generate în 3D să deformeze într-o oarecare măsură curbura display-ului.

Totodată pe display se poate remarca un alt detaliu, și anume data la care se zvonește că flagshipurile vor ajunge pe rafturile magazinelor. Galaxy S9 și S9 Plus vor fi lansate pe data de 25 februarie, la MWC Barcelona, urmând ca pe data de 16 martie să se regăsească în stocurile magazinelor.

De asemenea, Evan Blass a postat o imagine și cu camera device-urilor. Potrivit acesteia, doar S9 Plus vine cu cameră duală. De asemenea, Evans menționează că pentru selfieuri ne vom putea juca cu avatare animate. Cititorul de amprentă va fi poziționat mult mai bine de această dată, chiar sub camera foto. În felul acesta va fi mult mai ușor de accesat, cu o singură mână.

s9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.