Galaxy S8 – o nouă problemă de care se plâng utilizatorii

Tocmai ce a intrat pe rafturile magazinelor în urmă cu mai puțin de o săptămână și iată că au apărut noi plângeri legate de noul Galaxy S8.

galaxy_s8_probleme

Dacă acum câteva săptămâni apăruseră nemulțumiri legate de faptul că anumite device-uri veneau cu un ecran ce avea o tentă roșiatică, iată că mai nou sute de utilizatori au sesizat o problemă de restartare a telefonului, fără un motiv anume.

Prima situație de genul acesta a fost sesizată chiar pe site-ul gigantului coreean, de către o utilizatoare, posesoare a telefonului de doar 10 ore. Aceasta susținea că flagshipul se restartează singur în momentul în care camera foto sau anumite aplicații sunt folosite.

Aceeași situație a fost semnalată de mai mulți utilizatori, însă deocamdată Samsung nu a comentat în vreun fel această problemă. Am testat și noi device-ul, însă nu am întâmpinat această problemă.

Un comentariu

  1. Buna ziua,
    Am aceeasi problema cu restartarea… ultimele 3 au fost pe 25 si 26 Aprilie, asta doar din ce am vazut eu, deoarece se restarteaza singur si daca nu esti atent in acel moment, nu stii ca s-a intamplat… si folosesc un Samsung A5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.