Samsung Galaxy S8 Plus, acum și în varianta cu 6 GB de memorie RAM

Este binecunoscut faptul că Galaxy S8 și S8 Plus vin echipate cu o memorie RAM de 4 GB, suficient chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori. Însă Samsung ne arată că întotdeauna este loc de mai bine și ne prezintă varianta S8 Plus cu 6 GB de RAM, mai mult decât găsim pe multe din laptopurile actuale.

galaxy s8 plus

Din păcate însă versiunea aceasta nu este disponibilă pe toate piețele în care Samsung își desfășoară activitatea. Noul Galaxy S8 Plus, cu 6 GB de RAM poate fi găsit doar pe rafturile magazinelor din Hong Kong.

Vestea bună, este telefonul vine deblocat, astfel încât să poată fi folosit în orice colț al lumii, nu doar în Hong Kong. Potrivit celor de la GSM Arena, comenzile pentru acest model vor fi preluate până pe 25 martie.

Noua variantă vine cu 6 GB de RAM, iar în rest specificațiile rămân neschimbate. Prețul lui va fi de aproximativ 900$, ceva mai ieftin decât modelul cu 4GB din România. Așadar, dacă te bate gândul să investești într-un Galaxy S8 Plus și ai drum până în Hong Kong în perioada aceasta, te poți alege cu versiunea de top, pentru un preț destul de accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.