Galaxy S8 doborât de iPhone 6S într-un test de performanță

test comparativ Galaxy S8 vs iPhone 6

Samsung Galaxy S8 este prezent pe rafturile magazinelor de mai puțin de 2 luni de zile, iar YouTuberii nu contenesc în a-l supune testelor. Dacă în ceea ce privește rezistența a trecut cu bine destul de multe încercări, iată că în ceea ce privește testele de performanță, lucrurile nu stau chiar așa.

În urmă cu câteva zile a apărut pe YouTube un test comparativ între Galaxy S8 și iPhone 6S, un telefon lansat acum 2 ani de zile. Testul celor de la PhoneBuff constă în rularea de aplicații una după cealaltă, tot procesul fiind cronometrat și repetat.

Dacă Galaxy S8 a reușit să încheie ciclul într-un minut și 41,48 de secunde, iPhone 6S a scos un timp mult mai bun, un minut și 34,8 secunde. Nici runda a doua de teste, ce are ca obiectiv multitaskingul smartphone-urilor nu face mai multă cinste lui Galaxy S8, care a reușit să atingă un scor de 49,55 secunde, în timp ce iPhone 6S doar 42,56 secunde.

Deși vorbim de o diferență de doar câteva secunde, cu siguranță nu este deloc ușor de acceptat pentru sud coreeni ca un telefon cu o vechime de 2 ani să fie mai rapid decât proaspătul vârf de gamă lansat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.