Galaxy Note7 vine cu un acumulator mai mic decât al lui Galaxy S7 Edge

Samsung-Galaxy-Note-7

Dacă în urmă cu un an, Samsung se grăbea să lanseze Galaxy Note5, astfel încât să ajungă în magazine înaintea lui iPhone 6s, iată că anul acesta gigantul coreean pregătește o lansare mult mai rapidă a lui Galaxy Note7(sărind astfel o generație) pe data de 2 august. În felul acesta, terminalul mobil va ajunge cu aproximativ o lună în magazine, înainte de lansarea lui iPhone 7.

Având în vedere că ne mai despart decât câteva zile de la lansare, speculațiile cu privire la caracteristicile sale sunt în floare. Chiar operatorul SKT(South Korea Telecom) îalimentează aceste speculații prin listarea noului phablet pe site-ul său, împreună cu câteva specificații deloc îmbucurătoare pentru utilizatorii de Samsung.

Potrivit operatorului, Galaxy Note7 nu vine cu îmbunătățiri spectaculoase față de Galaxy S7 Edge, ba chiar îi va fi inferior în anumite aspecte. Unul dintre aceste aspecte este bateria, care va avea doar 3500 mAh, în timp ce Galaxy S7 Edge are un acumulator de 3600 mAh. Având în vedere că ecranul lui Note 7 va fi mai mare, de 5,7 inch, nu este greu de dedus că ar putea avea o autonomie mai mică. Asta în cazul în care gigantul coreean nu cumva a făcut un upgrade de software, astfel încât autonomia lui să fie îmbunătățită considerabil.

note7

Dimensiunile noului vârf de gamă din seria Note, vor fi de 73,9 x 153,5 x 7,9 mm și va cântări 169 g, fiind cu două grame mai ușor decât modelul precedent. Va avea un design curbat pe ambele margini și un S Pen cu noi funcționalități. Procesorul este Quad-Core Snapdragon 823 SoC și este susținut de o memorie RAM de 6 GB.

Revenind la lansarea de 2 august, aceasta va avea loc la ora 18.00, în cadrul evenimentului Unpacked 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.