Samsung anunţă lansarea Galaxy Note III cu ecran flexibil

galaxy note III cu ecran flexibil

Până la sfârşitul anului, Samsung a anunţat că va lansa 4 versiuni ale următorului phablet, Galaxy Note III. Potrivit ETNews, una dintre versiuni se anunţă a fi modelul de “bază”, iar celelalte 3 vor fi versiuni cu caracteristici diferite.

Toate cele 4 versiuni, vor avea acelaşi procesor, aceeaşi dimeniune în ceea ce priveşte display-ul, şi aceeaşi platformă hardware. Specificaţiile ce diferă se referă la camera foto, carcasa, etc.

Dintre cele 4 versiuni, cea mai scumpă, vine dotată cu ecran flexibil şi carcasă metalică. Deşi se zvoneşte despre mai toate mărcile cu greutate în acest domeniu, că ar lucra la astfel de ecrane flexibile în momentul de faţă, se pare că Samsung va fi cel care va sparge gheaţa în ceea ce priveşte această inovaţie.

Disply-ul AMOLED permite smartphone-ului să se plieze în jurul unui cilindru de aproximativ 1inch. Un astfel de smartphone se pare că va fi indestructibil. Deocamdată nu se ştie exact ce system de operare va folosi, dar cel mai probabil va fi o nouă variant de Android. Deocamdată până la lansarea noilor gadgeturi nu ne rămâne decât să urmărim filmuleţul de prezentare pentru viitorul terminal mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.