Galaxy Note III ar putea fi primul smartphone Samsung cu ecran care nu se sparge

samsung-galaxy-note-iii-3

Dacă până în prezent marii producători de gadgeturi s-au întrecut cu promisiuni în ceea ce priveşte realizarea primelor smartphone-uri cu ecran flexibil, ei bine iată că deocamdată nu s-a concretizat nimic. Se pare că Galaxy S IV trebuia să fie primul telefon cu ecran flexibil, care nu se sparge în momentul în care este scăpat pe podea.

Totuşi există zvonuri din partea publicaţiei Asiae.co.kr, potrivit cărora acest proiect îndrăzneţ va fi implementat smartphone-ului Galaxy Note III. Ecranul imun la căzături şi lovituri accidental ear trebui să măsoare 5.9 inch în diagonală , renunţând la substratul din sticlă, în favoarea unui film din plastic flexibil, ce va avea imprimată o matrice de tip Amoled cu rezoluţie Full HD.

Indiferent că va beneficia sau nu de ecran flexibil, Galaxy Note III are toate şansele să capete cel puţin aceea popularitate ca şi predecesorul său Galaxy Note II. La interior a avea un chipset Exynos 5 Octa şi 2 GB de RAM. Camera foto ar putea fi de 8MP, cu funcţia de filmare Full HD. Acest gadget este aşteptat să îşi facă debutul în perioada 6-11septembrie, la expoziţia IFA 2013, organiată la Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.