Campania Samsung: un Galaxy Note 8 gratuit pentru fiecare pasager al unui zbor de Spania!

Samsung Galaxy Note 8 este un smartphone sigur, fără nicio problemă cu bateria. Dacă generația precedentă a întâmpinat probleme atât de mari, încât companiile aeriene avertizau pasagerii, posesori ai unui Note 7, să îl închidă pe durata zborului, de teama de a nu se transforma în bombe, iată că Samsung s-a gândit la o campanie de marketing bine pusă la punct, pentru a ironiza situația de anul trecut.

note 8

Mai exact, toți pasagerii zborului Iberia IB514, Madrid – A Coruña, s-au bucurat de un cadou inedit din partea companiei sud-coreene, au primit gratuit câte un Galaxy Note 8. Samsung a desfășurat această campanie pentru a confirma încă o dată faptul că noua generație de telefoane este atent verificată și că nu există niciun pericol de explozie.

Potrivit Boarding Pass, 200 de smartphone-uri Galaxy Note 8 au fost oferite pentru campania „fire free”, astfel că fiecare pasager a ajuns la destinație cu un cadou în valoare de aproximativ 1000 euro și o experiență de zbor pe care cu siguranță oricine și-ar dori să o trăiască.

note 8

Cu siguranță campania de marketing va stârni valuri de reacții, iar din punctul meu de vedere, Samsung a ales să rezolve problema încrederii într-un mod cât se poate de original. Cum ar fi ca la următorul zbor să te aștepte o astfel de surpriză de îndată ce decolează avionul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.