Galaxy Note 7 supus testului de rezistență – Video

galaxy note 7

Nici nu a început să se livreze bine, că deja au apărut primele teste de rezistență pentru noul Galaxy Note 7 al coreenilor de la Samsung. Dacă unii s-au aventurat să îl testeze cu ciocanul, situație greu de întâlnit în viața de zi cu zi, noi am preferat să ne orientăm către un test ce îi pune la încercare rezistența noului flagship în situații absolut obișnuite. Este vorba de căderea liberă. În cazul în care nu știai, Note 7 este primul terminal mobil ce folosește noile panouri Gorilla Glass 5, ceea ce înseamnă că avem parte și de un test al noii tehnologii integrate.

În teorie, Gorilla Glass 5 ar trebui să fie de două ori mai rezistentă față de generația anterioară, dar trebuie să avem în vedere că vorbim de sticlă și oricât de tratată ar fi, la un moment dat aceasta se sparge. Desigur, pentru cei mai grijulii, există posibilitatea protejării device-ului cu o husă atent aleasă.

Una peste alta, în urma testului de rezistență, Galaxy Note 7 ”supraviețuiește destul de bine”. Micile zgârieturi de pe rama metalică indică faptul că în cazul unei căzături, sunt șanse mari ca telefonul să supraviețuiască, ba chiar să arate în continuare foarte bine. Totuși, ar fi bine să ții cont că rama metalică este destul de îngustă, iar sticla curbată ar putea crăpa pe margine, în cazul unei lovituri mai puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.