Galaxy Note 7 dărâmă recorduri la doar o săptămână de la lansare

La doar 2 zile de la lansarea oficială, Samsung Galaxy Note 7 înregistra cel mai mare număr de precomenzi din istorie, în Coreea de Sud. Peste 200.000 de utilizatori și-au dorit noul device al coreenilor, ceea ce înseamnă un număr dublu față de ce s-a întâmplat în cazul lui Galaxy S7.

note 7

Creșterea spectaculoasă a avut la bază o strategie bine pusă la punct din partea gigantului coreean. Mai exact cei ce și-au comandat noul flagship, se vor bucura de câteva avantaje la achiziționarea device-ului. Odată cu noul smartphone, vor primi gratuit și un Gear Fit 2, ce are prețul de 177 $ și un voucher de 100 $, pe care să îl utilizeze la Samsung Pay Mall. Suplimentar se oferă și 50% reducere în cazul în care se sparge display-ul. Conform testelor efectuate până la momentul actual, Galaxy Note 7 ar avea cel mai bun ecran integrat vreodată pe un smartphone. Rămâne totuși să vedem în perioada următoare cum va face față testelor de rezistență.

Campania de promovare inițiată în Coreea de Sud a avut un real succes. Având în vedere toate avantajele utilizatorilor, nici nu mă surprinde. Sunt convinsă că ar fi prins extraordinar de bine și în alte țări. Dar cine știe, poate vom avea parte și noi europenii de o surpriză asemănătoare la lansarea lui Galaxy S8.

Deocamdată îți pot spune că Note 7 va fi disponibil la precomandă și în România, în magazinele Vodafone, în perioada 16-30 august. Completează formularul folosind această adresă și vei primi și un Gear VR la precomandă. eMAG te invită să te abonezi la newsletter-ul lor, folosind această adresă, pentru a afla când vei putea plasa precomanda pentru Note 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.