Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra – Lansare Live

În doar câteva ore vom afla cum arată noul Samsung Galaxy Note 20. Așa cum ne așteptăm cu toții, telefonul va fi prezentat în cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2020, care va avea loc astăzi la orele 17:00.

Cel mai mare telefon de la Samsung va veni cu performanțe de top și cu un S Pen înbunătățit.

Dacă în alți ani Samsung reușea să țină ascunse o bună parte a detaliilor despre telefoanele sale înainte de lansarea lor, iată că în prezent putem spune că știm aproape tot despre noul flagship care se va lansa în curând. Mai mult de atât, cei de la AT&T, care vor comercializa telefonul pe teritoriul SUA, au postat deja online clipul de prezentare pentru noua serie de telefoane Galaxy Note 20.

Clipul reconfirmă o bună parte a zvonurilor din presă de până acum.

Așadar, Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G vine cu un ecran Dynamic AMOLED de 6,9 inch și va avea un refresh rate de 120 Hz. Galaxy Note 20 5G este ceva mai mic, 6,7 inch, cu un ecran Super AMOLED+ și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Telefoanele vor fi dotate cu procesor SNapdragon 865+, iar noul S Pen se așteaptă să ofere o experiență de redactare similară cu cea a unui creion pe hârtie. Ambele telefoane vin dotate cu tehnologia 5G.

În ceea ce privește camera, aici Note 20 Ultra primește senzorul de 108 MP, în timp ce fratele mai mic va beneficia de un senzor de 64 MP. Space Zoom va permite fotografierea cu un zoom 50x pe modelul de vârf și cu 30x pe Note 20.

Bateria. Aici avem 4500 mAh pe Note 20 Ultra vs 4300 mAh pe Note 20. în câteva ore revenim cu live-ul de la lansare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.