Galaxy Glass se va lansa în septembrie

galaxy glass

Dacă în 2013, Samsung a lansat smartwatch-ul Galaxy Gear, iată că în 2014, producătorul corean și-a propus să extindă gama gadgeturilor, urmând a lansa prima variantă de ochelari inteligenți și anume Galaxy Glass. Cum bine știți prima variantă de ochelari inteligenți a fost lansată de către Google, prin urmare ne putem aștepta la un gadget cu specificații interesante din partea gigantului Samsung, care să facă față concurenței.

Deși anul trecut au existat speculații potrivit cărora Galaxy Glass vor fi lansați în luna aprilie, se pare că vom mai avea ceva de așteptat pentru a-i putea testa, prezentarea lor urmând să aibă loc în cadrul celei de-a 5-a gală IFA Berlin, ce va avea loc în septembrie 2014.

Potrivit celor de la Koreea Times Galaxy Glass vor spori utilitatea smartwatch-ului Galaxy Gear, mai precis se vor conecta la smartphone, reușind să îndeplinească nenumărate funcții(ex: preluarea apelurilor, controlarea playerului muzical, etc). Rămâne de văzut cum vor arăta și cât de utili vor fi și mai mult de atât dacă vor atinge succesul mult așteptat de cei de la Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.