Gadgeturi cool pentru școală sub 25$

După o vară plină de distracție, iată că a venit și luna Septembrie, ce anunță începerea școlii, pentru unii o bucurie, iar pentru alții doar o datorie. Din orice punct de vedere am privi, noi ți-am pregătit un nou episod cu 4 Gadget-uri cool pentru școală sub 25$. Iată care sunt gadget-urile de pus în ghiozdan sau geantă anul acesta:

1. Primul din lista noastră este Cableyoyo, accesoriul pentru căști, ce are grijă ca acestea să fie mereu în perfectă ordine. În felul acesta, căștile nu vor mai sta aruncate în vreun buzunar. Organizatorul este realizat dintr-un silicon în formă de rotiță, ce are un șanț la exterior, pentru a insera firul căștilor cu ușurință. În interiorul rotiței se află un inel metalic, astfel încât capătul căștilor să se magnetizeze și să fie cât mai bine strânse. Accesoriul este ușor de folosit și are un preț de aproximativ 13$. Poate fi folosit pentru căști, dar se va descurca bine și cu cablurile de încărcare.

cableyoyo

2. Și dacă tot a început școala, evident avem nevoie și de pix pentru notițe, însă noi îți prezentăm un pix ceva mai special. Este vorba de un model 6 în 1, un pix multifuncțional, care să te ajute în diferite situații. Pe lângă funcția de pix, acesta are la capătul opus o suprafață moale, ce permite utilizarea ei pentru a jongla prin aplicațiile telefonului. Pixul dispune și de riglă, în vecinătatea căreia vei observa chiar și un poloboc. Dacă ești genul căruia îi place să meșteșugească una alta, cel mai probabil îți va fi de folos. Celelalte două accesorii sunt destinate tot părții masculine. Este vorba despre două capete de șurubelniță, una stea și una plată. Acestea sunt ascunse la interiorul pixului, ce are un preț de aproximativ 9$.

pix 6 în 1

3. Și pentru că selfie-ul este la ordinea zilei, îți prezentăm și un declanșator foto, cu ajutorul căruia vei putea realiza mai ușor cadre mult mai ample. Declanșatorul este micuț, poate fi strecurat în buzunar și este compatibil atât cu iOS, cât și cu Android. Acesta te poate ajuta să realizezi fotografii chiar și de la 10m distanță. Trebuie doar să așezi telefonul pe un suport și poți realiza chiar și fotografii de grup. Prețul declanșatorului? Aproximativ 25 lei.

declanșator foto

4. Și pentru că ne dorim să fim cât mai organizați, îți prezentăm și Cable Clip, un set de 6 cleme colorate, ce te vor ajuta să ai cablurile într-o perfectă ordine de fiecare dată. Acestea pot fi folosite atât pentru prinderea cablurilor de alimentare, cât și pentru căștile de telefon. Prețul acestora este de 12$. Poate părea destul de mult, dar eu zic că merită investiția, ce cu siguranță va prelungi durata de viață a caburilor și le va împiedica să se mai încurce între ele.

cable clip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.