Gadgeturi interesante sub 15$, pe Gearbest

Ne plac gadget-urile și cu cât sunt mai inedite și au un preț mai accesibil, cu atât mai bine. Însă am observat că de cele mai multe ori device-urile ajung la prețuri destul de mari pe rafturile magazinelor din România. E adevărat că o comandă plasată către un magazin din țară, adesea vine la pachet cu beneficiul de a primi produsul în 2-3 zile lucrătoare.

Însă dacă nu te grăbești să primești coletul atât de repede, Gearbest, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri chinezi din lume, îți pune la dispoziție o gamă bogată de produse(de la chinezării și până la produsele de top ale brandurilor cunoscute precum Xiaomi, DJI, Lenovo și mulți alții), ce au prețuri chiar și la jumătate față de ceea ce găsești în țară.

Dezavantajul ar fi durata de așteptare, cam 3-4 săptămâni, în funcție de perioada în care este plasată comanda. Produsele sunt foarte ușor de comandat și majoritatea au transport gratuit. Unele îți vor fi livrate direct la ușă, iar pentru altele va trebui să te deplasezi la factorul poștal din zonă pentru a le ridica. Nu mi se pare nimic complicat. Noi deja am plasat câteva comenzi către Gearbest și am fost foarte mulțumiți. Pentru luna aprilie au o campanie de promoții bune la device-uri din toate categoriile de produse, însă am făcut o selecție de 7 chilipiruri sub 15 $:

1. FuriBee F36 este un quadcopter de mici dimensiuni, ce îi va antrena la distracție atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Prețul? 13,09$

FuriBee F36

2. Y2 Plus Smart Bluetooth este o brățară de fitness, ce îți mășoară activitatea fizică de zi cu zi, astfel încât să îți poți seta obiective pe care să le atingi. Prețul acesteia este de 12,99$.

Y2 Plus Smart Bluetooth

3. Original Xiaomi Portable USB LED este o lampă cu port USB, ce poate fi folosită atât pentru citit, cât și pentru activitatea la birou. Are 5 trepte de intensitate, iar prețul pentru aceasta este de 4,30 $.

Original Xiaomi Portable USB LED

4. Lumină de toaletă BRELONG PIR. Da, nu este o glumă, vei găsi și asta pe Gearbest. În cazul în care nu vrei să mai aprinzi luminile noaptea la baie, este suficient să aprinzi lumina de toaletă, care pe deasupra este și colorată. Prețul pentru o toaletă lumină în ce culoare vrei tu, este de 3,99$.

BRELONG PIR

5. BRELONG E27 este un bec LED de 12W pe care îl vei putea controla dintr-o aplicație de mobil. Este un bec potrivit pentru a-ți crea atmosfera dorită în locuință. Prețul? 11,89$.

BRELONG E27

6. Suport magnetic de telefon pentru mașină. Este un suport discret, ce poate fi introdus în grila de aerisire. Se montează ușor și este foarte practic. Prețul device-ului este de 4,80$.

Suport magnetic de telefon pentru mașină

7. Awei A920BL este o pereche de căști bluetooth pentru sport, ce are suport magnetic în capete. Sunt confortabile, se așează foarte bine în ureche, iar prețul pentru acestea este de 13,41$.

Awei A920BL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.