Fyuse – aplicația ce îți permite să faci fotografii 3D

Fyuse este noul competitor pentru rețelele de socializare și este creat de românul Radu Rusu. Are numai 33 de ani și a reușit să ducă fotografia la un alt nivel.

fyuseAplicația are deja sute de mii de utilizatori ce o folosesc pentru a posta fotografii interactive. Principiul după care se ghidează Fyuse este destul de simplu, dar creează un efect spectaculos, mai exact extinde pe mai multe planuri fotografia clasică.

Aplicația surprinde mai multe instantanee, în timp ce utilizatorul mișcă smarphone-ul în jurul obiectivului, iar ulterior lipește pozele, pentru ca în final să se formeze o singură fotografie ce poate fi privită din mai multe unghiuri, eu putând fi postată pe rețelele de socializare.

Având în vedere potențialul aplicației Fyuse, investitorii au început să finanțeze deja proiectul cu aproximativ 3,5 milioane de dolari, susținând că acesta va fi următorul trend pentru iubitorii de comunicare. Unul dintre investitori este Andreas Bechtolsheim(unul dintre principalii investitorii Google), ceea ce înseamnă că vorbim de un proiect cu un potențial imens. Finanțarea este folosită în principiu pentru a dezvolta tehnologia de procesare a imaginilor 3D, dar și pentru promovarea spectaculoasei aplicații.

Radu Rusu a lucrat timp de 2 ani împreună cu un asociat pentru ca astăzi utilizatorii să se poată bucura de un nou trend în fotografie. Are numai 33 de ani și este CEO și co-fondator al companiei Fyusion INC, ce a luat naștere în Silicon Valley, capitala tehnologiei. Investitorii nostri se uita la noi ca la următorul Facebook/Google pentru ca avem capacitatea de a revolutiona internetul, de a-l face mai interactiv, mai „tridimensional”, afirma inventatorul aplicației.

O fotografie realizată în Fyuse are o dimensiune de aproximativ 2 MB. Aplicația este un competitor direct pentru rețele precum Pinterest, Intagram sau Vine, iar inițiatorul ei estimează că în perioada următoare valoarea sa va căpăta noi dimensiuni.

Aplicația nu lansează doar un nou stil în ceea ce privește fotografia, ci se dovedește extrem de utilă în domenii precum: frumusețea, turismul, gastronomia, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.