Așa arată folia de protecție care se vindecă de zgârieturi!!!

folia de protectie innerexile

Te-ai săturat și tu de zgârieturile de pe telefon nu-i așa, dar totodată nici nu poți să le eviți? Atunci cu siguranță vestea aceasta va fi pe placul tău. Innerexile este compania ce de câțiva ani se tot ocupă cu căutarea de noi soluții pentru a rezolva problema zgârieturilor de pe device-uri precum smartphone-uri sau tablete. Cu ceva timp în urmă aceștia au reușit să creeze o carcasă pentru iPhone, ce se vindeca de zgârieturi cam aproape instantaneu. Acest fenomen se datorează unor microcapsule ce se găsesc pe suprafața materialului, ce au în componență un lichid cu proprietăți adezive. Practic suprafața zgâriată este umplută de acest lichid.

Mai nou tehnologia a fost extinsă și implementată și pe o serie de noi folii de protecție, disponibile deocamdată pentru iPhone 6S și iPhone 6Splus. Cei de la Engadget au putut testa deja noile produse Innerexile.

Folia are o grosime de 0,2 mm și face față fără probleme unei presiuni de aproximativ 2 kg, chiar și în cazul în care ne referim la un obiect ascuțit. Cu toate acestea se încearcă îmbunătățirea tehnologiei folosite, asptfel încât în viitorul apropiat să avem folii care să reziste la o presiune de 3 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.