Cum transformi iPhone-ul 6S în iPhone 7 – Video

iphone-7

Ne plac glumele bune și device-urile Smart. Și pentru că Apple tocmai a lansat noul iPhone 7, iată că au apărut și primele farse legate de el. Victimele au fost bineînțeles fani Apple. Aceștia au fost păcăliți cu mare ușurință să creadă că propriile iPhone 6s ar fi de fapt noile device-uri, lansate pe 7 septembrie 2016.

Și cum iPhone 7 urmează să ajungă pe rafturile magazinelor abia din data de 16 septembrie, entuziasmul victimelor la aflarea veștii că au primit noul iPhone 7 este genial, iar farsa, pe lângă doza bună de amuzament, dovedește și faptul că modificările de la o generație la alta, în cazul iPhone, sunt atât de mici, încât pot trece cu ușurință neobservate. Asta deși în cadrul lansării s-a discutat despre un design ”absolut nou”. Una peste alta farsa s-a viralizat rapid, depășind în doar 4 zile 2,5 milioane de vizualizări.

Totuși finalul farsei merită toți banii. După ce victimele au fost păcălite că reporter că s-a realizat un transfer de date între telefonul lor și noul flagship Apple, li s-a propus să cedeze vechiul iPhone 6s, să mai plătească încă 50 de dolari și să rămână cu noul iPhone 7. Deși pare extrem de amuzantă situația, mulți au fost dispuși, ba chiar încântați să scoată din buzunar suma pentru a păstra de fapt propriul telefon, învelit cu o altă carcasă. Dar mai bine să urmărim farsa zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.