iOS 7 – sistemul de operare ce face ca iPhone-ul să fie rezistent la apă

farsă iOS 7

Internetul reprezintă cea mai rapidă sursă de informare, dar iată că uneori această sursă poate fi şi o capcană pentru cei mai creduli. Asta s-a întâmplat cu mai mulţi utilizatori de iPhone-uri, ce au făcut upgrade-ul la ultimul sistem de operare iOS 7 şi au acordat credibilitate unei ştiri potrivit căreia această versiune de iOS ar face ca terminalul mobil să fie rezistent la apă.

Într-adevăr farsa a fost foarte bine pusă la punct, cu un afiş ce respecta grafica Apple, utilizatorii renumitului smartphone erau asiguraţi că dispozitivele lor nu vor păţi nimic dacă vor cădea în apă, mai exact se vor închide şi se vor decupla de la baterie, pentru a nu se defecta.

Consecinţele au fost însă dezastruase, nenumăraţi utilizatori rămânând fără smartphone-urile preferate, văzându-se nevoiţi ulterior să îşi achiziţioneze altele noi, şi asta pentru că au căzut pradă unei „glume”  ce provine de pe forumul 4chan.

Dacă internetul este cea mai bună sursă de informare, atunci nu ar strica să şi verificăm informaţiile preluate tocmai pentru a evita astfel de situaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.