Facebook Dating se lanseaza in Europa

Facebook lanseaza in sfarsit in Europa serviciul de dating dupa un delay de 9 luni.  Facebook realizeaza profilul potrivit pentru fiecare utilizator, astfel incat potrivirea cu un eventual partener sa fie cat mai exacta. Profilul poate extrage povești și fotografii de pe Instagram, poți iniția apeluri video.

Este important să menționăm că Facebook Dating apare doar pentru utilizatorii adulți, cu vârsta peste 18 ani. Spre deosebire de alte platforme, aici deocamdata serviciul este gratuit. Funcția Povestiri este prezentă și pe Facebook Dating, putând importa povești de pe Facebook sau Instagram, pentru a oferi celor interesați mai multe informații despre ceea ce vă place. Pentru întâlnirile Facebook nu este nevoie să primiți un răspuns pozitiv de la celălalt, putând începe o conversație imediat.

Desi discuțiile care au loc în platforma de întâlniri se fac prin infrastructura Messenger, mesajele nu sunt comune cu cele din Messenger. De fapt, puteți trimite numai mesaje text, fără linkuri, fotografii sau videoclipuri. Astfel, Facebook vrea să oprească abuzurile.

Mai mult, există un control avansat pentru a putea bloca oamenii de la întâlniri, în cazul unor interacțiuni neplăcute. Și pentru că Facebook este o platformă foarte personală, Facebook vă permite să controlați cine poate să apară pe lista dvs. sau să vă vadă pe platformă. De exemplu, prietenii din lista dvs. sunt excluși automat și nu vă pot găsi pe Facebook Dating. Apoi, aveți opțiunea de a bloca prietenii prietenilor, dacă doriți. În cele din urmă, există opțiunea Secret Crush.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.