Tu ce părere ai despre tine? Experimentul Dove ce ți-ar putea schimba viziunea…

experiment dove

Fiecare dintre noi avem o anumită părere despre propria persoană, mai mult sau mai puțin apropiată de realitate. Cert este că de multe ori ne vedem total diferit față de cum ne văd cei din jurul nostru, și când spun asta nu mă refer la fapul că ne vedem mai frumoși și mai atrăgători decât suntem în ochii altora.

Pornind de la această idee cei de la Dove au făcut un experiment, ce ar putea servi ca o lecție de viață pentru noi toți. Un artist ce a lucrat la departamentul de medicină legală la poliția din San Jose, s-a întâlnit cu câteva femei pe care nu le cunoștea. Le-a rugat pe fiecare în parte să se descrie punându-le întrebări legate de lungimea părului, structura feței, trăsături, etc. Artistul nu le-a putut vedea în nici o secundă, pentru că îl despărțea o cortină de femeile ce au luat parte la acest experiment. În funcție de cum s-au descris, el a realizat portretul fiecăreia.

Înainte ca experimentul Dove să înceapă, fiecare femeie a fost rugată să facă cunoștință cu una din celelalte participante, pentru ca mai apoi să o descrie, iar artistul să-i creioneze trăsăturile.

Ce credeți că a reieșit din acest studiu? Diferențele sunt remarcabile…..Vă las pe voi să trageți concluziile urmărind filmulețul de mai jos.

În urma studiului realizat, cei de la Dove au remarcat faptul că femeile reprezintă cel mai mare critic al lor. Se pare că doar 4% dintre femeile se consideră frumoase, ceea ce este destul de trist…..Tu cum te vezi?

experiment dove

Pornind de la ideea celor de la Dove, un grup de bărbați au pus la cale o parodie ce cu siguranță vă va amuza teribil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.