Tableta Evolio QUADRA

Evolio este o companie românească, ce realizează de câțiva ani produse IT, printre care și cele mai dorite device-uri ale momentului, tabletele. Evolio a realizat de-a lungul timpului tablete cu specificații tehnice de nivel mediu, dar și tablete cu specificații tehnice avansate, ceea ce a făcut-o să fie una dintre cele mai apreciate companii din industria IT de pe teritoriul României.

Unul dintre produsele de nivel mediu, specific pentru persoanele care nu doresc să investească sume imense în gadgeturi de ultimă generație, este tableta Evolio QUADRA. Iar pentru că nu este o tabletă care să impresioneze prin construcția sa, prețul acesteia este de doar 900  lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de mic şi accesibil.

Poze cu tableta Evolio QUADRA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Design-ul acestei tablete este unul simplu, având un aspect robust, deși greutatea tabletei nu este una nici pe departe exagerată, cântărind 535 grame. Display-ul vine cu o diagonala de 10,1 inch, fiind de tip Supet IPS HD, ce funcționează pe tehnologia Capacitive Multi-Touch. Rezoluția este de 1280 x 800, ceea ce înseamnă o imagine foarte bună.

De asemenea, mărimea tabletei este perfectă pentru a se tasta cu ușurință, putându-se trimite un răspuns mail-urilor primite într-un timp foarte scurt. Dacă display-ul nu se poate spune că impresionează, nu acelaşi lucru putem spune despre procesorul cu care este echipată tableta Evolio QUADRA şi anume, un Quad Core Cortex A9, ce rulează cu o frecvență de 1.2 GHz, ceea ce înseamnă că acest procesor are o frecvență cel puțin egală cu a altor tablete ce vin cu un preț mult mai mare.

Tableta deține și o memorie RAM ce are o capacitate de 1 GB DDR3 şi spaţiu de stocare de 16 GB, mulţumitor pentru cerinţele actuale. În cazul în care vi se pare insuficient totuşi, puteţi opta pentru un card Micro SD de până la 32 GB. Tableta Evolio QUADRA se prezintă bine și pe partea de conectivitate, deținând un port Micro USB 2.0 și un port Jack 3.5 mm, pentru acele persoane care doresc să asculte muzică într-un mijloc de transport, dar fără a deranja și pe ceilalți călători.

Conexiunea la internet nu este o problemă pe această tabletă, existând atât posibilitatea de conexiune prin wireless, dar și prin 3G. Totuși, ceea ce este cu adevărat un mare plus pentru tableta Evolio QUADRA, este sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Păreri pro şi contra

Pro

  • prețul foarte mic
  • procesorul cu frecvența de 1,2 GHz
  • sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean

Contra:

  • spațiul de stocare intern

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bună

Evolio QUADRA nu este o tabletă de nivel premium, dar pentru prețul pe care-l deține, ceea ce aduce acest gadget este mai mult decât mulțumitor.

User Rating: 4.88 ( 2 votes)

4 comentarii

  1. Este foarte groasa?

  2. Se merita sa o cumpar?Vreau doar sa ma tina mult si sa tina bateria.Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.