Cum să escaladezi o clădire folosindu-te de două aspiratoare

Chiar și aspiratoarele pot avea parte de o lansare spectaculoasă, iar LG ne demonstrează acest lucru cu unul dintre noile modele.

Cord Zero K94SGN

Faimoasa alpinistă Sierra Blair-Coyle, câștigătoarea concursului US Extreme Rock Climbing 2015 este noua vedeta a spotului publicitar, ce reușește să escaladeze o clădire, folosindu-se de puterea a două aspiratoare Cord Zero K94SGN.

Cele două aspiratoare utilizate au avut capacitatea de a susține o greutate de 70 de kilograme(greutatea atletei + greutatea echipamentului ce includea și cele două aspiratoare). Totuși, este important de știut că viața alpinistei nu a fost pusă în pericol în nici un moment, aceasta fiind ancorată în mod constant cu frânghii de siguranță. Mai mult de atât chiar și pe încălțările alpinistei au fost montate ventuze, pentru o mai bună susținere.

Întreaga demonstrație s-a dovedit un real succes, iar clipul impresionant poate fi vizualizat mai jos. În cazul în care te întrebi de ce LG și-a dorit o lansare memorabilă pentru noul aspirator, probabil prețul acestui model va elucida puțin misterul. Ajunge la 1000 $, dar în cazul în care te ”grăbești” să îl achiziționezi, trebuie să știi că deocamdată nu este disponibil în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.