PC Garage a fost cumpărat de eMAG

emag-cumpara-pc-garage

eMAG tocmai a făcut o mutare importantă, achiziționând magazinul PC Garage. Suma plătită nu a fost făcută publică, dar ideea în sine este că cel mai mare magazin de pe piața IT online cumpără unul dintre principalii competitori.

În comunicatul PC Garage se specifică faptul că magazinul rămâne cu același management, același brand, site, doar că owner-ul va fi eMAG. Cu siguranță se vor face și alte modificări, investiții, etc. eMAG are know how-ul și puterea financiară de a face asta.

Poate te întrebi de ce eMAG a făcut această mutare? De ce nu. PC Garage este un magazincu un istoric de 11 ani, ce are un trend ascendent în ceea ce privește nișa de IT&C, ce și-a creat o comunitate destul de mare, prin serviciile oferite.

“În cei 11 ani de când e pe piață, PC Garage și-a creat reputația de specialist în soluții de IT și gaming, care stă foarte aproape de clienți printr-o comunitate pasionată. Am ajuns la un punct în care ne-am dorit să ne dezvoltăm mai departe și eMAG este cel mai bun partener pe care îl puteam avea. Împărtășim multe valori și dorința de a le oferi clienților cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piețe noi.”, declara Traian Cristea, director general PC Garage.

„PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Un comentariu

  1. Clar, piata online se indreapta intr-o directie gresita! Cat mai putini competitori duc la monopolul firmelor ramase si de aici preturi crescute. Nimic bun pentru clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.