eMAG Black Friday 2022 – ce pune la bătaie anul acesta și cât de repede vor decurge livrările!

Hai că a început și săptămâna cea mai neagră din an. Spun săptămână că de, pentru multe magazine, Black Friday nu se mai limitează doar la o zi așa cum trebuia să fie inițial acest eveniment. Pentru unele magazine, Black Friday ține toată luna noiembrie, pentru altele toată săptămâna aceasta, dar pentru eMAG, magazinul online care de altfel a și adus acest eveniment în România în urmă cu 11 ani, evenimentul cu cele mai mari reduceri din an va avea loc vineri, 11 noiembrie.

Potrivit reprezentanților celui mai mare magazin online din țară, căutările legate de Black Friday pe Google ar fi crescut cu 23% față de anul trecut, iar din estimările lor, vor depăși vânzările lui 2021 cu 5%.
Având în vedere că vânzările de anul trecut au adus încasări de 609 milioane lei, 5% nu ar fi deloc un procent micuț.

Reducerile vor fi pe bune sau nu? Aceasta e întrebarea! Cu toții vrem să știm dacă într-adevăr produsele vor avea cel mai mic preț din an. Ei bine se pare că în cazul a 69% din oferte, produsele vor beneficia într-adevăr de cel mai mic preț din an, iar pentru restul de 31%, se vor aplica reduceri normale.

La mare căutare vor fi smartphone-urile, televizoarele, electrocasnicele mici și mari, dar mai ales hainele și cosmeticele.

Ca în fiecare an, ora de începere a evenimentului de Black Friday rămâne un mister.

Ce pune eMAG la bătaie de Black Friday anul acesta

Ce știm deja este că anul acesta eMAG pune la bătaie:
– 205.000 smartphone-uri și gadget-uri
– 60.000 de TV-uri
– 160.000 de electrocasnice mici
– 40.000 laptopuri
– 60.000 frigidere și mașini de spălat
– bilete de avion
– vouchere de cazare
– autoturisme
– aur

Livrarea produselor achiziționate de Black Friday

Potrivit estimărilor făcute, în primele 3 zile, se vor livra 300.000 – 350.000 comenzi/zi. eMAG promite să livreze 75% din comenzi în primele 5 zile, urmând ca până pe 25 noiembrie toate comenzile să fie livrate. La easybox se estimează că vor ajunge aproximativ 40.000 de colete încă de vineri seara, 11 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.