Electrolux ZSC6910 – pentru o curățenie rapidă

Vechiul aspirator îți dă bătaie de cap când vine vorba de curățenie și te face să pierzi mult timp aspirând podelele și covoarele? Poate că ar fi un moment bun să îl înlocuiești cu unul nou mult mai performant, un model precum Electrolux ZSC6910, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 400 lei (verifică preț actualizat).

De ce să investești în acest aspirator? În primul rând pot spune că te va cuceri din prima datorită designului său elegant, impresionant chiar. Contrastul de alb cu negru îi pune în valoare frumusețea. Formele sale curbate și finisajele bine realizate atrag încă de la prima vedere. Are o greutate de aproximativ 7,09 kg, ceea ce mă face să cred că vorbim despre o prezență ușor robustă, ce sugerează durabilitate și rezistență.

Poze cu aspiratorul fără sac Electrolux ZSC6910

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Electrolux ZSC6910 este un aspirator fără sac, ce asigură o aspirare uscată. Generează o putere de 1800 W, suficient încât nici cele mai fine particule de praf să nu îi poată rezista. Recipientul de colectare are o capacitate de 1,9 L, ce permite o aspirare eficientă pe un timp îndelungat, fără întreruperi pentru a-l goli.

Nici curățarea recipientului nu este un proces complicat, ba aș putea spune că este destul de simplu și igienic, se face prin simpla răsturnare a prafului strâns în sacul de gunoi și eventual prin clătirea sub jet de apă înainte de a fi montat la loc.

În ceea ce privește gama de accesorii, aspiratorul vine echipat cu: o perie standard pentru aspirarea podelei și a covoarelor, un accesoriu pentru spații înguste – ce vă permite să ajungeți în locurile cele mai înguste, o duză pentru podele dure, o perie pentru tapiserie și un tub telescopic metalic – pentru un confort mai mare în timpul aspirării.

Filtrele din dotare au grijă să capteze cât mai multe particule de praf, în așa fel încât aerul din cameră să fie cât mai curat, fără alergeni și bacterii. Nivelul de zgomot ajunge la 83 dB, ceea ce înseamnă că nu va fi chiar cel mai silențios model posibil, însă nici nu va deranja prea tare atunci când va fi pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • fără sac
  • o mulțime de accesorii

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Electrolux ZSC6910 este un aspirator solid, ce reușește să impresioneze nu doar prin designul său impecabil, ci și prin eficiența sa.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.