Electrolux SCPARKETTO – aspiratorul modern performant

Dacă îți dorești un aspirator nou care să îți ofere un randament ridicat atunci când cureți locuința, modelul Electrolux SCPARKETTO este unul foarte performant și cu o capacitate mare de aspirare. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 649 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 23 lei, fiind destul de atractive. Prețul este ceva mai mare, dar își merită investiția datorită dotărilor performante. Modelul se evidențiază prin capacitatea mare de aspirare asigurată de recipientul pentru praf și puterea de 1400 W. În concluzie, aspiratorul oferă o curățenie eficientă, silențioasă și rapidă, meritându-și locul în orice locuină.

Aspiratorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul se remarcă, în primul rând, prin recipientul pentru aspirare. Acesta are unul dintre cele mai mari volume, respectiv de 2.75 litri. Aspiratorul este astfel potrivit pentru spațiile mari. În același timp, recipientul este comod, întrucât nu trebuie să îl cureți prea des. Recipientul pentru praf este transparent. Tubul telescopic este metalic, fiind rezistent. Tubul este reglabil pe înălțime, putând fi adaptat pentru diferite situații. Carcasa este disponibilă pe roșu și are o formă ușor bombată în partea de mijloc. Butonul de pornire și pentru reglarea puterii de aspirare se găsește în partea inferioară și este rotativ. Roțile sunt silențioase, fiind alcătuite dintr-un plastic moale. Dimensiunile aparatului sunt de 310 x 450 x 230 mm, iar greutatea este de doar 7.2 kg. Derulatorul de cablu este automat, iar drept accesoriu vei primi o perie specială pentru tapiserie. Modelul poate fi depozitat ușor chiar și în spațiile mici.

Poze cu aspiratorul fără sac

Electrolux SCPARKETTO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea este de 1400 W, fiind una destul de mare. Peria are o eficiență ridicată și poate să ridice covorul, iar capacitatea de aspirare este de 340 W. Capacitatea de colectare este de 2 litri, fiind destul de mare. Alimentarea se face prin cablu. Este disponibil un derulator automat de cablu. Suprafața de aspirare este 9 metri pătrați, randamentul fiind unul foarte bun.

Tehnologia SuperCyclone este prevăzută cu elemente de cauciuc care ajută la menținerea stabilității chiar și la coborârea pe trepte. Aspirarea este ciclonică, particulele de praf și murdăria fiind separate datorită forței centrifuge. Viteza ajunge la valoarea de 180 km/h într-un timp record de doar câteva secunde. Ai la dispoziție 6 viteze care să asigure randamentul în funcție de fiecare situație, fără a face risipă de energie. Eficienţa datorată acestei tehnologii inovative este net superioară modelelor anterioare.

Modelul este dotat cu un filtru standard care asigură o curățare mai eficientă. Lipsa unui filtru HEPA poate fi considerată singurul minus al acestui model, dar compensează prin restul calităţilor.

După cum spuneam la început, aspiratorul nu are sac, așa că nu va mai trebui să îți faci probleme în privința găsirii modelului potrivit și nici în privința scuturării acestora fără ca praful să fie împrăștiat. Recipientul poate fi curățat ușor, praful alunecând direct în coșul de gunoi. După mai multe serii de curățenie va trebui să speli recipientul.

Aparatul este unul foarte silențios și nu va deranja prea tare atunci când se află în funcțiune. Nivelul de zgomot are o valoare de doar 78 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ușor de folosit
  • preț accesibil

Contra

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9
Accesorii - 8.9
Greutate - 8.8

8.9

O alegere eificientă

Electrolux SCPARKETTO este un aspirator destul de elegant, dar mai ales eficient, ce te va ajuta să termini curățenia în cel mai scurt timp posibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.03 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.