Ecranul OLED LG care nu se sparge

Ecran OLED LG

LG surprinde tot mai mult în ultima periodă prin inovaţie, recăpătându-şi practic statutul de puternic competitor în rândul giganţilor producători de gadgeturi. Anul acesta, în cadrul expoziţiei SID din Vancouver va prezenta ecranul OLED, ce va fi utilizat în realizarea noi generaţii de smartphone-uri flexibile.

Ecranul OLED LG este realizat în întregime din material plastic, flexibil, ce permite modelarea sa în aproape orice formă. Practic va fi imposibil să se spargă, datorită faptului că nu se va realiza pe substrat de sticlă. Asta nu înseamnă totuşi că nu vor fi riscuri în ceea ce priveşte loviturile accidentale sau căzăturile, mai cu seamă că materialele utilizate pentru carcasa telefonului rămân aceleaşi. Important este că se vor diminua costurile de reparaţie în cazul accidentelor.

În cadrul expoziţiei se vor prezenta două ecrane prototip, ce vor avea diagonala de 5 şi respectiv 7 inch. Acestea utilizează tehnologia HD Oxide TFT, încorporată într-un terminal mobil cu ramă extrem de îngustă, de numai 1mm lăţime, în cazul celor cu ecran de 5 inch.

Cu o greutate mai mică şi un consum de energie diminuat, noua generaţie de smartphone-uri se va bucura de un design ulta modern, cu ecran flexibil şi o ramă aproape inexistentă, ceea ce va duce la o maximizare a spaţiului de afişare.

Ecran OLED LG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.