eBook Reader Kindle 6″ – un stil mai ușor de a citi

Când vine vorba de citit marea majoritate dintre noi venim cu scuza “nu am timp”. Dar mă întreb oare câte ore adunate într-o zi nu pierdem ba în fața televizorului, cu emisiuni de proastă calitate, ba pe internet accesând site-uri care nu ne ajută cu nimic, ba lenevind pe o canapea? E drept că trăim într-o lume în continuă mișcare, însă nu trebuie să uităm niciodată faptul că cititul este hrană pentru suflet și pentru minte. Doar citind și iar citind ne vom dezvolta din toate punctele de vedere.

Cu siguranță cei ce deprind pasiunea de a citi își doresc să poată pună mâna pe tot felul de cărți, care uneori ba sunt prea scumpe pentru buzunarul lor, ba sunt greu de găsit. Ei bine pentru aceștia a fost creat eBook Reader Kindle 6″, un gadget ce vine la un preț de aproximativ 278 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare din punctul meu de vedere. Gândește-te că te va costa cam cât ai da pe câteva cărți, însă îți vei putea descărca până la 1000 de cărți, astfel că te vei bucura practic de o bibliotecă digitală. Interesant nu-i așa?

Din punct de vedere al designului vorbim de un gadget micuț, finuț și portabil. Cântărește numai 170g, este disponibil pe o nuanță de negru și poate fi strecurat într-o gentuță nu foarte mare. Gândește-te cum ar fi să citești o carte de 900 de pagini și să nu te doară mâna când o ții? 

Poze cu eBook Reader Kindle 6″

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Kindle are un ecran de 6 inch și o memorie de 2 GB, destul cât să puteți descărca suficiente cărți ce v-ar putea interesa. Se conectează wireless la Kindle Store , unde puteți căuta și cumpăra cele mai căutate cărți din lume, reviste și ziare. Are 16 nivele de tonuri de gri, pentru a mulțumi gusturile fiecărui cititor.

Cu siguranță vor fi voci care vor argumenta faptul că iubesc să răsfoiască o carte adevărată și că un astfel de dispozitiv le-ar știrbi din plăcerea de a citi. Ei bine Kindle oferă anumite avantaje față de o carte, ce cu siguranță te vor încânta: imită extraordinar de bine pagina unei cărți, reflectă lumina exact ca o hârtie obișnuită, îndepărtând reflexiile ce le întâlnim de regulă la tablete sau la telefoane, astfel că veți putea citi atât afară, cât și în interior la lumina becului.

Un alt avantaj este faptul că textul poate fi redimensionat în funcție de cât îți este de comod să citești. Când simți că ai obosit poți mări font-ul pentru a putea continua să citești. Pasajele care ți-au plăcut cel mai mult le poți sublinia, pentru ca ulterior să revii peste ele.

În cazul în care citești cărți în limbi străine și întâlnești cuvinte sau expresii pe care nu le înțelegi este bine de știut faptul că eBook-ul Kindle include gratuit “The New Oxford American Disctionary” cu peste 250.000 de cuvinte, astfel că vei putea selecta cu cursorul fie cuvântul, fie expresia dorită, și în josul paginii vei primi definiția afișată. Un alt avantaj pentru folosirea eBook-ului ar fi faptul că este destul de ușor și mic, astfel că nu vă va obosi mâna în cazul în care citiți o carte stufoasă. Îl puteți strecura în geanta de servici, pentru a vă putea delecta în metrou în timp ce mergeți către locul de muncă.

Nu a fost nicicând mai plăcut să citești. Fiecare clipă liberă poate fi o ocazie bună de a mai avansa cu cititul la o carte interesantă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • portabil,
  • are dicționar,
  • poți descărca până la 1000 de cărți,
  • imită foarte bine fila de carte

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Ușor de folosit
Autonomie

Pentru cei pasionați de citit cu siguranță un eBook Reader Kindle 6" va fi pe placul lor. Vor putea citi oriunde fără să fie nevoiți să care cărțile grele după ei.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.