E-BODA Izzycomm Z80 – tableta multitask

E-BODA Izzycomm Z80 este o tabletă potrivită pentru orice tip de utilizare, având o configurație perfomantă care să îi asigure eficiența atât în gaming, cât și în navigare sau multimedia. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 498 lei (verifică preț actualizat), un preț care îl face cu atât mai atractiv. Modelul se remarcă prin ecranul IPS de 8 inch care oferă imagini de calitate și are un control bun, procesorul Quad Core însoțit de o memorie RAM suficientă, funcția 3G și autonomia foarte bună. Prin urmare, nu prea ai ce să îi reproșezi, mai ales având în vedere prețul accesibil. Update-ul necesar pentru a putea extinde memoria internă este poate singurul aspect ce scade din atractivitate. Acest lucru este însă simplu de realizat, așa că minusul poate fi trecut cu vederea.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco și Evomag.

Designul său se remarcă în fața celorlalte prin faptul că producătorul a mizat pe un aspect tech. Astfel, marginile tabletei nu sunt rotunjite, iar profilul este unul perfect plat. Designul este foarte elegant. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și este în totalitate neagră. Dimensiunile sunt de 213 x 134 x 8.2 mm, remarcându-se cât de subțire este dispozitivul. Acesta este și ușor, cântărind 383 de grame.

Poze cu tableta

E-BODA Izzycomm Z80

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are 8 inch și are un sistem multi-touch în 5 puncte. Imaginile au o rezoluție de 1200 x 800 pixeli. Ecranul beneficiază de tehnologie IPS, așa că are culori strălucitoare, unghiuri bune de vizualizare și un control bun. Paginile web, jocurile, cărțile sau fotografiile se vor vedea foarte bine pe ecranul de 8 inch.

Tableta se mișcă foarte bine, acest lucru datorându-se în primul rând procesorului Quad Core Cortex A7 de 1.3 GHz. Acesta oferă un multitasking cursiv și oferă un răspuns rapid în orice aplicație. Memoria RAM este de 1 GB, iar chipset-ul video este unul Mali 400 MP. Nu îți vor pune probleme nici măcar cele mai avansate cerințe.

Capacitatea de stocare este de 8 GB, putând fi extinsă prin intermediul unui card microSD. Pentru a putea extinde memoria internă (locul unde se instalează automat aplicațiile), va fi necesar să instalezi un update de pe site-ul producătorului. Modelul folosește sistemul de operare Android Kit Kat 4.4.

La nivel multimedia, vei avea la dispoziție două camere foto de 2 și respectiv 0.3 MP și un sunet destul de puternic redat prin difuzoare stereo. Vei putea deschide fișiere foto în format JPEG, GIF, PNG și BMP și fișiere video în format 3GPP și MPEG4.

Modelul mai dispune de GPS și un G-sensor. Este disponibilă și funcția 3G, așa că vei putea folosi tableta și pe post de telefon. Conexiunea la internet se realizează wireless. Există și tehnologie Bluetooth pentru a putea transfera fișiere pe alte dispozitive fără a folosi un cablu.

La nivelul port-urilor, ai la dispoziție un port micro-USB și o intrare audio pentru conectarea căștilor. Dispozitivul folosește o baterie Li-Polymer de 4000 mAh care oferă o autonomie de până la 8 ore de convorbiri 3G. Vei putea, astfel, să folosești tableta pe întreg parcursul zilei.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • procesor Quad Core,
  • preț accesibil,

Contra:

  • camera putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Performanțe - 8.3
Display - 8.4

8.4

O alegere inspirată

E-BODA Izzycomm Z80 este o tabletă ce asigură un raport calitate-preț excelent, pentru cei ce își doresc un asemenea device.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.