Dronele dansatoare Parrot fac senzație la IFA Berlin 2016 – Video

dansul dronelor Parrot

Precizie, iscusință și spectacol. Pe asta s-a bazat Parrot la IFA Berlin 2016. Noile drone Parrot Bebob 2, căci despre ele este vorba, au reușit să impresioneze publicul printr-un dans senzațional, asta deși erau pilotate individual. Am fost uimită de mișcările atent studiate și atât de precise, în condițiile în care acestea erau pilotate la distanțe mici una de cealaltă.

Din punct de vedere al designului, drona seamănă destul de mult cu modelul anterior. Este foarte compactă, cântărește aproximativ 500 g și oferă o autonomie de 25 de minute de zbor. Este ideală pentru a însoți utilizatorul în vacanțe sau oriunde ar putea fi ceva interesant de filmat sau fotografiat. Performanțele sale ridicate îți permit să o pilotezi atât la interior, cât și la exterior.

Are o cameră integrată de 14 MP, wide, ce filmează la o rezoluție Full HD, la 24, 30, 50 sau 60 fps. Filmează foarte bine chiar și în condiții slabe de luminozitate.

Parrot Bebob 2 atinge și o viteză maximă de 60 km/h, fără a fi afectată calitate imaginilor. Viteza maximă este atinsă în 14 secunde.

Așa cum se poate observa și din filmare, Parrot Bebop 2 este o dronă foarte intuitivă, stabilă, ce răspunde cu promptitudine la comenzile utilizatorului. Gadgetul este dotat cu nenumărate funcții interesante, Follow me, Return to home etc, ce permit o pilotare ușoară chiar și pentru un începător.

Prețul? Aproximativ 600 euro sau 700 euro în cazul în care optezi pentru pachetul cu ochelari virtuali și un alt controller. Mai jos poți urmări spectacolul realizat de dronele Parrot Bebop 2 în cadrul evenimentului IFA Berlin 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.