Trei drone noi lansate de Overmax

Producătorul polonez Overmax lansează 3 noi drone, cu un design extrem de atractiv pentru pasionații de asemenea ”jucării”. Este vorba de X-Bee Drone 1.1, X-Bee Drone 2.1 și X-Bee Drone 3.2.

1. X-Bee Drone 1.1 este ideală pentru cei ce își doresc un moment de relaxare și distracție. Are o diagonală de 17 cm și este perfectă atât pentru adolescenți cât și pentru adulții ce nu au uitat să se joace. Iar prețul recomandat de producător de 42,99 euro este extrem de accesibil.

drona

2. X-Bee Drone 2.1 este o dronă ceva mai mare decât modelul anterior, are 27 cm și vine echipată cu o cameră video, pentru ca utilizatorul să poată surprinde cadre interesante de la înălțime. Înclude un card de memorie de 1GB și are un preț recomandat de producător de 65,99 euro.

drona

3. X-Bee Drone 3.2 este potrivită unui spirit aventurier. Controlul profesional de la distanta cu modul “headless” si funcția “back home” ajută ca pilotarea dronei să fie ușoară și confortabilă, chiar și pentru cei mai puțin experimentați cu astfel de ”jucării”. Aceasta are un preț recomandat de 95,99 euro.

drona

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.