Daewoo RCC-240Y – putere de aspirare mare

Te-ai săturat să mai pierzi atât de mult timp făcând curățenie, când ai putea să îl petreci în compania celor dragi? Poate că ar fi timpul să îți iei un aspirator mai eficient, care să te ajute să termini munca aceasta în doar câteva minute. Și nu, nu este nevoie de o sumă atât de mare pentru o astfel de achiziție. Este vorba despre aspiratorul Daewoo RCC-240Y, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 230 lei (verifică preț actualizat), destul de mic, comparativ cu alte modele cu aceeași putere de aspirare și filtru HEPA.

În ceea ce privește designul, putem observa că vorbim de un aspirator plăcut, cu un aspect distinct față de cel al unui aspirator obișnuit. Modelul este în varianta pe negru, accesorizat cu un recipient de colectare portocaliu. Combinația de nuanțe este destul de plăcută și interesantă. Nu are dimensiuni mari, ceea ce înseamnă că nu vă va fi dificil să îi găsiți un colțișor în care să îl depozitați.

Poze cu aspiratorul fără sac Daewoo RCC-240Y

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Daewoo este un aspirator fără sac, aspect pe care eu îl consider un plus în ceea ce privește acest gen de electrocasnice. Și susțin asta deoarece nu veți mai avea și alte cheltuieli adiacente cu sacii de colectare, ce trebuiesc schimbați periodic, și totodată consider curățarea recipientului de colectare mult mai igienică. Se răstoarnă murdăria acumulată în recipient și se spală sub jet de apă. Nici că putea fi un procedeu mai simplu. Recipientul are o capacitate de colectare de 4 L, suficient de generoasă încât să acoperiți un perimetru destul de mare fără să vă opriți pentru a-l goli.

Puterea generată ajunge la 2000 W și dezvoltă 360 W putere de aspirare, suficient pentru ca podeaua și covoarele să rămână fără nici un fir de praf. Deși aspiratorul Daewoo face parte din gama celor mai ieftine aspiratoare, nu pot să nu observ faptul că dispune și de filtru HEPA, ce filtrează aerul din încăpere, astfel încât nici cele mai mici particule de praf nu-i vor rezista. În felul acesta țineți la distanță posibilele alergii și bacteriile.

Vine echipat cu accesoriile necesare pentru a putea ajunge în fiecare colț al camerei: perie standard, accesoriu pentru spații înguste și tub telescopic metalic. Nivelul de zgomot atinge 80 dB, ceea ce înseamnă că nu este chiar cel mai silențios model, însă nu scoate nici cel mai deranjant zgomot.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA,
  • ieftin

Contra:

  • putea fi mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Atunci când ești în căutarea unui aspirator ieftin, dar eficient, nu ar fi rău să îți arunci un ochi peste modelul Daewoo RCC-240Y. S-ar putea să fie exce ceea ce cauți.

User Rating: 2.72 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.