Daewoo RCC-240L – putere de aspirare mare

Vechiul aspirator nu mai dă randament ca altădată și îți dorești să îl schimbi cu un model mai eficient, dar care să nu te coste prea mult? Atunci ce părere ai despre modelul Daewoo RCC-240L? Are un preț de aproximativ 230 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că discutăm despre un model cu un design interesant și niște caracteristici excepționale.

Din punct de vedere al designului, pot spune că modelul Daewoo este unul destul de inovator, ce se distinge cu ușurință de celelalte modele. Este disponibil în varianta pe negru, cu un recipient de colectare albastră, ce creează un aspect plăcut, chiar atrăgător aș putea spune. Nu are dimensiuni foarte mari(W x D x H = 450 x 300 x 335), astfel că nu vă va fi greu deloc să îi găsiți un spațiu de depozitare.

Poze cu aspiratorul fără sac Daewoo RCC-240L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Daewoo este un model fără sac, ce asigură o aspirare uscată. Capacitatea de colectare a recipientului este de 4 L, suficient de încăpătoare încât să nu fiți nevoiți să stați tot timpul să îl goliți.

Puterea generată ajunge la 2000 W și dezvoltă o putere de aspirare de 360 W, suficient de mare încât să ridice și covorul în cazul în care funcționează la capacitate maximă. Prin urmare praful și murdăria nu îi vor putea rezista acestui model.

Deși este un aspirator destul de ieftin, observ cu bucurie faptul că încorporează și un filtru HEPA, ce va ține praful departe de locuința voastră, reușind să aspire chiar și cele mai fine particule de praf, astfel încât bacteriile și posibilele alergii vor fi ținute la distanță. Ca și accesorii dispune de o singură perie, cea standard, ce se va descurca destul de bine atunci când puneți aspiratorul în funcțiune și un tub telescopic metalic, ce vă ajută să nu stați tot timpul aplecați atunci când începeți curățenia..

Nivelul de zgomot atins este de 80 dB, mai precis își va face simțită prezența în încăpere atunci când este pus în funcțiune, însă nu într-atât încât să enerveze

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA,
  • ieftin

Contra:

  • putea fi mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Daewoo RCC-240L este un aspirator ce dezvoltă o putere de aspirare suficient de mare, încât să terminați curățenia în cel mai scurt timp posibil.

User Rating: 2.65 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.