Daewoo RCC-231R – ieftin, dar eficient

Nu doar că ne ușurează munca, dar ne economisesc și o groază de timp și pe deasupra se descurcă și excelent când vine vorba de aspirarea podelei sau a covoarelor. Da este vorba de aspiratoare, aceste „mături electrice”, care se bucură de un design special conceput pentru a le crește eficiența. Dar astăzi vreau să discutăm nu doar despre un aspirator eficient, ci și ieftin, iar modelul se numește Daewoo RCC-231R. Are un preț de aproximativ 213 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, având în vedere că discutăm despre un producător cu ani buni de experiență în ceea ce privește gama de electrocasnice.

Din punct de vedere al designului pot spune că iese din tiparul modelelor clasice, atrăgând atât prin culoare, cât și prin forma sa. Modelul este roșu, cu câteva detalii argintii, reușind să capteze atenția prin eleganță și modernitate. Este un model cu dimensiuni medii(W x D x H = 450 x 300 x 335 mm), căruia îi veți putea găsi destul de ușor un loc de depozitare.

Poze cu aspiratorul fără sac Daewoo RCC-231R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Daewoo este un model fără sac, ce asigură o aspirare uscată. Atinge o putere de 1800 W și dezvoltă o putere de aspirare de 280 W, suficient cât să puteți aspira perfect orice locuință. Până la urmă nu aveți nevoie de un aspirator care să vă ridice covorul de pe podea, ci de unul care să își facă bine treaba.

După cum puteți observa recipientul de colectare este transparent și are o capacitate de 4 L, suficient încât să puteți aspira o suprafață extrem de generoasă fără să fiți nevoiți să îl goliți. Nici procesul de golire nu este unul complicat, se face printr-o simplă rotire a recipientului în sacul menajer. Eventual puteți clăti recipientul înainte de a-l monta la loc. Din punctul meu de vedere aspiratoarele fără sac sunt mult mai comode, atât din punct de vedere al banilor pe care îi veți economisi(nu va trebui să mai cumpărați saci), cât și din punct de vedere al igienei(recipientul se golește ușor, fără să vă murdăriți pe mâini). Sistemul Ciclonic de care dispune ajută ca aspirarea să fie una mult mai eficientă.

Deși nu are deloc un preț mare, este bine de știut că încorporează și un filtru HEPA, pentru a asigura utilizatorului un aer mai curat și fără praf, în felul acesta evitându-se dezvoltarea alergiilor în cazul celor mai sensibili dintre noi.

Nu este nici foarte zgomotos, atinge un nivel de 78 dB, ceea ce înseamnă că nu ajunge să deranjeze pe cei din casă, însă nu vă așteptați nici să toarcă precum o pisicuță.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • fără sac,
  • are filtru HEPA,
  • recipientul are o capacitate de colectare de 4 L

Contra:

  • aș fi preferat să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Daewoo RCC-231R este un aspirator ce face parte din gama low-budget, care te va ajuta să termini curățenia în doar câteva minute fără prea mari bătăi de cap.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.