Daewoo RC-L381R – pentru un buget redus

De cele mai multe ori timpul alocat curățeniei ajunge să fie destul de mare și presupune destul de mult efort în cazul în care nu ești echipat cu ustensile de nădejde sau soluții eficiente. Și pentru că trăim în secolul vitezei, în care timpul pare atât de scurt pentru a ne bucura prea mult de clipe de relaxare în compania celor dragi, consider că este extrem de important să ne facem această rutină mai ușoară. Unul dintre elementele ce cu siguranță s-ar dovedi de un real folos în orice gospodărie este aspiratorul. Sigur mulți vor spune că nu își permit să aloce o sumă prea mare pentru achiziția unui aspirator eficient, dar nici nu este nevoie atâta timp cât există și alternative mai accesibile, precum Daewoo RC-L381R. Are un preț de aproximativ 160 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât rezonabil din punctul meu de vedere și se prezintă într-un ambalaj destul de interesant, cu caracteristici destul de bune.

Din punct de vedere al designului putem observa că modelul este elegant, pe o nuanță de roșu plăcută, accesorizat cu mici detalii argintii, ce îl pun în valoare. Cântărește 4,7 kg, iar dimensiunile sale de 383 x 269 x 265 mm nu vor crea probleme în a-i găsi relativ ușor un colț de depozitare.

Poze cu aspiratorul cu sac Daewoo RC-L381R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Daewoo RC-L381R este un aspirator cu sac, ce asigură o aspirare uscată. Capacitatea de colectare a sacului este de 2,5 L, suficientă încât să îl goliți sau să îl schimbați abia după aspirarea unei suprafețe generoase.

Atinge o putere de 1800 W, ce dezvoltă o putere de aspirare de 280 W, suficient cât să aspire în mod eficient orice tip de suprafață. În ceea ce privește accesoriile vine echipat cu o perie standard și un tub telescopic metalic ce vă ajută să nu stați aplecați prea mult atunci când puneți aspiratorul la treabă.

Lungimea cablului este de 5 m, ceea ce înseamnă că vă permite să aspirați o suprafață de aproximativ 7m, iar nivelul de zgomot ajunge la 74 dB, astfel încât nu scoate un sunet deranjant atunci când este pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ mic,
  • design plăcut,
  • ușor

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Daewoo RC-L381R este un aspirator ce face parte din gama low-budget, dar care se va descurca destul de bine atunci când este pus la treabă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.