Daewoo RC-L381B – extrem de ieftin,dar eficient

Cu toții avem nevoie de un mic ajutor în gospodărie, mai ales când vine vorba de curățenie, însă nu toți ne permitem să scoatem câteva sute de lei din buzunar pentru un astfel de ajutor. De aceea m-am gândit ca astăzi să discutăm despre un aspirator din gama low-budget, ce se va dovedi destul de eficient încât să vă lase podeaua lună în doar câteva minute. Este vorba despre aspiratorul Daewoo RC-L381B, un model ce costă aproximativ 160 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât rezonabil, având în vedere că poate concura lejer cu modele mult mai scumpe.

Deși vorbim de un model ieftin, țin să precizez faptul că este realizat de unul dintre producătorii cu o vastă experiență în ceea ce privește electrocasnicele. De aceea pot spune că nu mă surprinde să găsesc la acest model materiale de calitate, finisaje reușite și un design plăcut. Aspiratorul este complet negru, completat de câteva detalii argintii, ce îl pun în valoare. Pare ușor de manevrat și cu siguranță nu vă va fi prea dificil să îi găsiți un loc de depozitare, având în vedere că acesta cântărește 4,7 kg și are dimensiunile de 383 x 269 x 265 mm(W x D x H).

Poze cu aspiratorul fără sac Daewoo RC-L381B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Daewoo este un model cu sac, ce asigură o aspirare uscată. Capacitatea de colectare a sacului ajunge la 2,5 L, suficient încât să puteți aspira o arie destul de mare fără să vă faceți probleme că sacul s-a umplut. Sacul este un bun consumabil, ce va trebui schimbat periodic, însă având în vedere că nu se umple atât de ușor nu cred că este cazul să vă faceți griji.

Generează o putere de 1800 W, ce are capacitatea de a dezvolta 280 W putere de aspirare, prin urmare praful sau scamele nu îi vor putea rezista sub nici o formă. De asemeni aspiratorul dispune și de un filtru HEPA 10, ce are rolul de a reține chiar și cele mai fine particule de praf, oferind în felul acesta utilizatorului un aer mult mai curat, fără praful ce ar putea dezvolta diferite alergii.

Modelul Daewoo vine la pachet cu o gamă de accesorii, ce te vor ajuta să ajungi în orice colț al casei: perie standard, perie Turbo, perie pentru parchet și tub telescopic metalic(ce te va ajuta să nu stai aplecată oridecâte ori pui aspiratorul la treabă). De acum va fi mult mai ușor să faceți curățenie și cu siguranță va fi o activitate ce se va încheia mult mai repede decât de obicei.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA 10,
  • ieftin

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Daewoo RC-L381B este unul dintre cele mai ieftine modele ale acestui producător, ce oferă un raport calitate-preț excelent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.