Daewoo RC-230R – ieftin, dar eficient

Ți s-a stricat vechiul aspirator, dar nu îți permiți să investești o sumă prea mare într-unul nou? Atunci cu siguranță modelul Daewoo RC-230R te va încânta. Are un preț de aproximativ 120 lei (verifică preț actualizat), un preț ce îl încadrează în categoria modelelor ieftine, dar eficiente. De acum nu vei mai fi nevoită să pierzi prea mult timp atunci când vine vorba de curățenie, ci te vei putea bucura din plin de ei făcând lucruri mai interesnate.

La modelul Daewoo îmi place faptul că este un aspirator pentru orice buzunar. Până la urmă nu oricine își dorește un aspirator cu o putere atât de mare încât să îi ridice covorul de pe podea. Aspiratorul despre care discutăm astăzi are un design destul de plăcut, producătorul merge pe o linie simplă, dar de bun gust. Modelul este realizat pe roșu, cu mici detalii negre, ce crează un contrast interesant. Este și foarte ușor, cântărește numai 3,4 kg, ceea ce înseamnă că îi veți găsi cu ușurință un spațiu de depozitare.

Poze cu aspiratorul cu sac Daewoo RC-230R

Daewoo RC-230R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Daewoo RC-230R este un aspirator cu sac, ce are o capacitate de colectare de 2 L, suficient cât să nu fiți nevoiți să vă opriți pentru a-l goli odată ce ați început curățenia. Atinge o putere de 1700 W, ce generează o putere de aspirare de 230 W. Poate că nu vorbim de cel mai puternic aspirator de pe piață dar cu siguranță discutăm despre un model ieftin, ce asigură performanțe decente. Este bine de ținut seama că acest model concurează lejer din punct de vedere al specificațiilor cu modele mult mai scumpe.

Vine echipat cu accesoriile necesare pentru a ajunge în fiecare colțișor al casei, și anume: perie standard – pentru a aspira podeaua și covorul, tub telescopic metalic – pentru a nu fi nevoită să stai aplecată atunci când aspiri și indicatorul de sac plin, ce te avertizează când este cazul să schimbi sau să golești sacul.

Nivelul de zgomot atins este undeva la 74 dB, ceea ce înseamnă că nu este prea zgomotos atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț mic,
  • indicator sac plin

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Daewoo RC-230R este poate unul dintre cele mai ieftine aspiratoare de pe piață, ce asigură o curățare destul de eficientă atât a podelelor, cât și a covoarelor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.