Daewoo RC-190GB – te ajută să economisești timp și energie

Mă tot gândesc să îi fac mamei cadou un aspirator, ca să nu se mai chinuie atâta cu cel vechi, ce pare că nu mai dă randament, și răsfoind puțin oferta de la Emag am dat peste modelul Daewoo RC-190GB, un aspirator ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 208 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere dotările sale și totodată designul destul de plăcut.

Nu mă așteptam ca la un asemenea preț să găsesc un produs atât de bine realizat, cu un aer modern și jucăuș. Modelul este disponibil pe negru, însă afișează și câteva detalii pe un verde destul de vesel, ce cu siguranță vor constitui elementul de atracție în ceea ce privește acest aspirator. Cântărește aproximativ 5,8 kg, ceea ce sugerează o construcție solidă, dar care se deplasează destul de ușor datorită roților din plastic, ce sunt destul de calitative.

Poze cu aspiratorul cu sac Daewoo RC-190GB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul Daewoo este un model cu sac, ce asigură o aspirare uscată. Capacitatea de colectare a sacului este de 3,5 kg, suficient de generoasă penstru a acoperi o suprafață destul de mare. Sacul este dintr-un material textil, ceea ce înseamnă că este mult mai rezistent decât cele clasice din hârtie.

Modelul dezvoltă o putere de 2200 W, generând o putere de aspirare de 280 W, suficient încât să îi lase podeaua lună utilizatorului. În ceea ce privește accesoriile, este bine de știut faptul că modelul vine cu o perie standard și un tub telescopic metalic, ce se vor descurca excelent atunci când vine vorba de curățenie. Și dacă vă gândiți că ar putea fi prea zgomotos, este bine de știut faptul că atinge numai 76 dB, adică produce un zgomot ce nu deranjează, însă cu siguranță nici nu va trece neobservat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are filtru HEPA,
  • ieftin

Contra:

  • putea fi mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Daewoo RC-190GB este un aspirator ieftin, ce își face treaba destul de bine și cu siguranță te va ajuta să economisești atât timp, cât și energie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.