Dacia anunță noile Logan, Sandero și Sandero Stepway – un nou design, fără diesel și cu cutie automată!

După ce la începutul lunii septembrie Dacia publica primele imagini cu noile mașini: Logan, Sandero și Sandero Stepway, iată că a venit vremea să le și lanseze.

Mașinile cu un design mult peste așteptările mele, vor fi puse în vânzare începând cu finalul lunii noiembrie. Deși încă nu avem prețurile lor disponibile, cred că în continuare vor fi în categoria mașinilor accesibile pentru buzunarul românului de rând.

Dacă despre prețuri, încă nu avem detalii, iată ce știm în momentul de față. Că mașinile arată extraordinar, nu e nevoie să o spun eu, pozele vorbesc de la sine: stopuri ce ies din anonimat, un bord mai clean, cu display de 8 inch — Media Nav care se descurcă și cu Android Auto, dar și cu Apple CarPlay, cotieră, măsuță pentru pasagerii care stau în spate, Loganul vine chiar și cu un un porbagaj bine compartimentat, astfel încât să nu mai “danseze” plasele de la Mega și cele cu bunătăți de la bunici, atunci când te întorci din vizită.

Da, nu avem piele, ușa de la porbagaj nu e căptușită și nici alte nebuneli care ar crește costurile unor mașini ce se vor a fi accesibile, însă pe parte de siguranță, Logan și Sandero vor beneficia de 6 airbag-uri, avertizare de unghi mort, apelare de urgență și frânare automată.

În ceea ce privește motorizarea, Dacia ia o decizie ispirată, renunțând la motoarele diesel pentru noile mașini. Așadar iată ce tipuri de motorizare vom avea:

  • 1l aspirat de 65 CP și cutie manuală
  • 1l turbo 90 CP cutie manuală în 6 trepte
  • 1l turbo 90 CP cutie automată CVT
  • 1l GPL 100 CP cutie manuală în 6 trepte

Așadar, avem o linie nouă de mașini Dacia. Eu cred că vor prinde foarte bine, dacă prețurile lor vor fi de bun-simț și mai ales dacă vom mai avea în continuare Programul Rabla. Voi ce părere aveți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.